Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Spitsuurbijeenkomsten

Wilt u specialistische kennis opdoen tegen een scherp tarief? Bezoek dan de unieke Spitsuurbijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met AccountantWeek. Kies een onderwerp waarin u geïnteresseerd bent, op een locatie en datum die u het beste uitkomt.
 
De bijeenkomsten vinden plaats aan het einde van de dag, vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur (3 PE-uren). De onderwerpen bestrijken verschillende vakgebieden, gegeven door vakkundige trainers uit de dagelijkse praktijk. Hieronder treft u een aantal trainingen. Wilt u het volledige aanbod bekijken, klik dan onder aan de pagina op: Meer info / Aanmelden
___________________________________________________________________________________________________________________

NVKS: U krijgt inzicht en een schat aan praktische handreikingen in alle op uw kantoor van toepassing zijnde wijzigingen en veranderingen.

 WWFT: De Wet ter voorkoming van Witwassen & Financieren Terrorisme is bedoeld om terrorismefinanciering en witwassen van geld te bestrijden. Hoe helpt uw kantoor actief mee om criminaliteit en terrorisme tegen te gaan.

AVG: De AVG vervangt de wet op de privacy. Nieuwe maatregelen die genomen moeten worden om de veiligheid van de digitale gegevens te borgen. Wat zijn de gevolgen die een data-lek kan hebben als je er niet aan voldoet.
 
Nieuw Huwelijksvermogensrecht: De gevolgen van deze nieuwe wetgeving zijn groot. Want er is naar nieuw recht sprake van drie vermogens: 1. Het privévermogen van de ene echtgenoot. 2. Het privévermogen van de andere echtgenoot. 3. Het (afgescheiden) vermogen van de gemeenschap. Worden huwelijkse voorwaarden toch noodzakelijk?

De accountant in perspectief: terug naar de toekomst! Hoe kunt u anticiperen op alle ontwikkelingen? Vaktechnische en markt- en klantgerelateerde. Ontwikkelingen op deze beide gebieden versterken elkaar meestal niet. In een wereld waarin de klantvraag naar toegevoegde waarde specifieker wordt, de verwachtingen hoger liggen en de concurrentie soms uit onverdachte hoek komt. En hoe vindt u de juiste mensen. Alleen dat al is vandaag een kunst op zich. Kortom, bent u klaar voor de toekomst?

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten