Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor Nederland

Uw specialisten op het gebied van bedrijfsinformatie en cliëntonderzoek voor geheel Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis dan is de onderstaande vakspecialist uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij het onderzoeken van bedrijfsinformatie of het doen van cliëntonderzoek ten behoeve van uw klanten of prospects. Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Rachid Ennadre

Rachid Ennadre (1986) is Managing partner Bij Handelzeker B.V. Hij is sinds 2008 werkzaam in de Creditmanagement industrie. Sinds 2017 specialiseert hij zich voornamelijk op de WWFT. Hij begeleidt, instrueert en levert de juiste tools om de procedure van deze wet te volgen. Naast de WWFT geeft Rachid ook advies over implementatie en efficiënt gebruik van bedrijfsinformatie. Samen met zijn partners en collega’s zorgen ze ervoor dat ze de juiste expertise en service leveren.

Telefoon: 070 – 200 2004       Email: rachid@handelzeker.nl                  

Handelzeker BV

Handelzeker is exclusief verbonden aan ’t AccountantHuis. Vanzelfsprekend respecteren wij de vaak langdurige relatie die u als accountantskantoor heeft met uw klant. Wij zijn ons ook zeer bewust van de vertrouwensposities die wij hebben en u kunt ervan verzekerd zijn, dat wij deze positie niet zullen beschamen. Integriteit en moraliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Met andere woorden: u moet altijd volledig op ons kunnen vertrouwen.

Als verlengstuk van uw accountantspraktijk begeleiden, instrueren en leveren wij de juiste tools conform de WWFT (wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). Met de CvA (Checklist voor Accountants) zorgen we ervoor dat accountants, stapsgewijs en snel de juiste procedures volgen volgens de WWFT. Handelzeker beheert een database waarin de volledige cliëntenonderzoeken gedaan kan worden. Door gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke oplossing kunt u zoeken in onze datasets zoals PEP’s, sancties, negatieve media en zo doende uw cliëntenonderzoek uitvoeren. In dezelfde database zorgt Handelzeker ook dat uw cliënten gemonitord worden en bij wijzigingen in een van de datasets ontvangt u een melding via de mail.

Naast de cliëntenonderzoeken levert Handelzeker volledige bedrijfsinformatie. Met het oog op de 4de AML richtlijn hebben we gekozen om dit gratis te leveren. Bedrijfsprofielen, NAW-gegevens, groepsstructuren en bestuurders bevat onze bedrijfsdatabase. In deze database kunt u de UBO’s (uiteindelijke belanghebbende) terug vinden van een bedrijf. Een UBO’s zijn de bestuurders die gelijk aan of meer dan 25% aandelen in het bedrijf bezitten. Bij deze personen behoort u een cliëntenonderzoek te doen.

Steun geen terrorisme, omkoping of corruptie. Weet met wie u zaken doet.

Kortom, samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw klant.

Wij zien uit naar onze samenwerking.

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten