Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor heel Nederland

Uw werving & selectie-specialist voor
heel Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis dan is onderstaande vakspecialist uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij het werven en selecteren van professionals binnen de branche accountancy en fiscaliteit, ten behoeve uw organisatie of van uw klant. Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Mark Geerlink

Specialist op het gebied van werven en selecteren van accountancy professionals.

Mark Geerlink (1986), eigenaar van Profilink Werving & Selectie. Na mijn studie Management, Economie en Recht ben ik in de uitzendbranche terecht gekomen. Hier heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een volwaardig consultant binnen de werving & selectie, specifiek richting de finance branche. In 2011 heb ik Profilink Werving & Selectie opgericht. Een werving & selectiebureau dat volledig gespecialiseerd is in de accountancy & fiscaliteit. Voor accountants- en adviesorganisaties door heel Nederland wordt Profilink ingezet voor het invullen van vacatures. Van junior assistent accountant tot en met directieniveau.

Telefoon: 06-22210840   E-mail: info@profilink.nl   LinkedIn

Profilink Werving & Selectie

Als verlengstuk van uw accountantspraktijk kan Profilink ondersteuning bieden ten aanzien van problemen in de personeelsbezetting. Profilink heeft een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten binnen de accountancy sector.
Zij werkt landelijk en biedt zowel tijdelijke als vaste ondersteuning in de personele bezetting. We kennen de verschillen in cultuur en structuur tussen de diverse kantoren en weten vaak snel tot een match te komen tussen een kandidaat en opdrachtgever. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. De kandidaten die we introduceren bij u als opdrachtgever sluiten vaak al naadloos aan op het functieprofiel. We worden goed gevonden door zowel opdrachtgevers als kandidaten die ons niet alleen zien als branchespecialist, wij zijn dé branchespecialist in accountancy.

Wij zien uit naar onze samenwerking.

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten