Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Marketing en Communicatie

Marketing en Communicatie

Marketing en Communicatie gaat uiteindelijk over uw doelgroep. Wat is de centrale boodschap die u wilt overbrengen? Wat is de marketing en communicatie uitdaging? Wilt u meer naamsbekendheid, wilt u uw diensten meer onder de aandacht brengen? Of gaat het om een vorm van acquireren? Of om het inzetten van communicatiemiddelen voor werving van nieuwe medewerkers? Kortom, de combinatie van uw expertise van de markt en onze creativiteit is daarbij doorslaggevend.

wim de hoop

Wim de Hoop

Afspraak is afspraak, dat is mijn credo. En mijn drijfveer is klanten/accountants blij maken. Hoe? Door hen tijd en kosten te besparen. En door omzetverhoging, of naamsbekendheid te realiseren met communicatiemiddelen die écht werken. Ik verdiep me daarom goed in u als klant en vraag flink door tijdens de intake. Ik wil weten wat u wilt bereiken met het in te zetten communicatiemiddel, en bij welke doelgroep. Dan kan ik daarop efficiënt sturen.
Bovendien wil ik ook het projectmanagement superstrak voeren. Want voor je het weet loop je uit de begroting. En dat is wat niemand wil. 
Ik ben een echte teamspeler en zet me in voor vaktechnische partnerships om uiteindelijk een zo goed mogelijk product te realiseren. Denk aan specialisten in fotografie en film of tekst. Samenwerken, samen winnen, in een open sfeer.

Telefoon: 085 - 04 38 490     secretariaat@accountanthuis.nl

Meer informatie

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten