Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Commerciële trainingen

Hoe maakt uw kantoor de omslag van een administratieve naar meer adviserende medewerker? Hoe zorgen we voor een effectievere en efficiëntere communicatie? En hoe profiteren we optimaal van alle mogelijkheden?

Elke accountantskantoor heeft iets onderscheidend. Wat is uw onderscheidend vermogen en hoe maken we dat zichtbaar? Waarom moet een klant bij u klant blijven en zou het zeker niet in zijn voordeel zijn een overstap te maken naar een collega-kantoor? Op welke wijze worden prospect getriggerd om klant te worden bij uw organisatie? 

Uiteindelijk leveren tevreden klanten positieve referenties op, die leiden tot een betere naamsbekendheid, tot meer succes en een beter rendement.

Rob van der Bijl

Rob van der Bijl

Rob van der Bijl richt zich als trainer met name op de financiële sector. Accountancy, notariaat, advocatuur en banken zijn bedrijfstakken waar hij veel ervaring in heeft. Rob studeerde Nederlands en marketing en kwam al op jonge leeftijd in het bedrijfsleven terecht. Na een jarenlange praktijkervaring in management, verkoop en marketing op directieniveau maakte hij de overstap naar het trainersvak. Naast het trainen van commerciële professionals houdt Rob zich bezig met strategisch advieswerk op het gebied van marketing, sales en communicatie.
Gedrevenheid, positief denken, resultaatgerichtheid en een aanstekelijk enthousiasme zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. Een glas is altijd half vol en nooit half leeg. “Kan niet” bestaat niet. Je bepaalt je eigen succes!

Telefoon: 085 - 04 38 490     secretariaat@accountanthuis.nl

Etienne de Wette

Etienne de Wette

Etienne de Wette wordt nationaal en internationaal ingezet voor advies en training op het gebied van klantgerichtheid, verkoop, management en communicatie. Na zijn studie commerciële economie kwam Etienne, opvolgend, terecht in diverse sectoren,waaronder de IT-branche. Hij werkte o.a. voor Xerox in diverse functies in marketing en sales. In 2004 besloot Etienne zijn carrière voort te zetten als zelfstandig ondernemer in het trainingsvak.  Etienne is de salesman pur sang. Hij ademt sales en denkt altijd vanuit commercieel rendement. Hij weet als geen ander wat nodig is om een goed adviseur/verkoper te zijn. Zijn adviezen zijn effectief, no nonsens en op maat. Zijn gedrevenheid zet mensen daadwerkelijk in beweging. Mensen ervaren hem als enthousiast, betrokken en resultaatgericht.

Telefoon: 085 - 04 38 490     secretariaat@accountanthuis.nl 

Meer informatie

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten