Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Fusie en Overname

Fusie, bedrijfsoverdracht, of participatie: het zijn allemaal belangrijke besluiten die uw werkzame of privé leven ingrijpend kunnen veranderen. Wellicht denkt u al na over opvolging en is er een managementteamlid of een gegadigde van buiten de onderneming, die straks uw kantoor wil voortzetten. Of denkt u aan samenwerking met een ‘collega’-kantoor. Samengaan in de vorm van een fusie kan de beide organisaties sterker maken.
Bent u iemand die aan de vooravond staat van de volgende belangrijke stap in zijn carrière en ambieert u eigen ondernemerschap.  Dan bent u wellicht op zoek naar een geschikt accountantskantoor, waarbij uw capaciteiten volledig tot hun recht kunnen komen. Of wilt u uw onderneming een extra groei-impuls geven, maar heeft u hiervoor onvoldoende financiële middelen?

Het laatste dat mag gebeuren is dat u voor verrassingen komt te staan. Goede begeleiding en heldere advisering zijn daarom meer dan belangrijk. Of het nu gaat om koop, verkoop of financiering, in bijna alle onderhandelingssituaties spelen emoties een belangrijke rol. Ze vertroebelen soms een zuivere kijk op de zaak. Ondersteuning van onafhankelijke derden is hierbij haast onmisbaar om tot een evenwichtig en bevredigend resultaat te komen.Kortom, aan het einde van het proces moet u verder kunnen: of aan de slag of genieten van uw pensionering.

Niek Baardemans RA

Niek Baardemans (1962) startte zijn carrière in 1983 in de accountancy. Na afronding van zijn RA-studie besloot hij in 1991 over te stappen van Ernst & Young naar de Utrechtse Participatiemaatschappij (UPM). Bij UPM leerde hij in de praktijk het corporate finance vak. Naast het feit dat deze periode hem veel leerden over de diverse aspecten van het vak, bouwde hij tegelijkertijd een omvangrijk netwerk op van financiers (banken, venture capitalists, informal investors) en adviseurs in de financiële wereld. Na 8 jaar UPM besloot Niek zich voor 100% te richten op het vakspecialisme corporate finance . 

Telefoon: 085 - 04 38 490     secretariaat@accountanthuis.nl

Bertus Bove RA RV

Bertus Bove was ruim 10 jaar werkzaam binnen de accountancy en vanuit deze rol vooral actief voor bedrijven in de middle market. Hij wisselde controle af met advisering op het gebied van fusies en overnames, financieel management en administratieve organisatie. Hij vervolgde zijn loopbaan als financieel directeur van een middelgrote onderneming binnen de bouwnijverheid. Hij was in deze tijd regelmatig betrokken bij overnames, samenwerkingen en start-ups. Ondertussen behaalde hij de graad van Registervaluator.
Bertus raakte veel betrokken bij strategische beleidsvorming, reorganisatie, (her-)financiering en opvolgingsproblematiek. De toenemende betrokkenheid bij corporate finance vraagstukken vroeg om een verdere specialisatie in deze dienstverlening.

Telefoon: 085 - 04 38 490     secretariaat@accountanthuis.nl 

Meer informatie

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten