Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Team

HRM

Functies en rollen van medewerkers van accountantskantoren veranderen snel. Door veranderende klantbehoefte, door een vergaande vorm van automatisering of door een veranderende adviesrol. Medewerkers, relatiebeheerders, accountants zullen meer en meer sparringpartner worden van de MKB klant. Specialist op een aantal vakgebieden en generalist op de overige onderdelen van bedrijfsvoering.
Dat vergt een andere HRM-aanpak.

Nodum HR Solutions

Paul Gengler

Ik ben een ervaren allround HR-consultant die u in het hierboven genoemde veranderingsproces adequaat kan begeleiden en ondersteunen. Na mijn HBO studie Personeel & Arbeid heb ik de opleiding tot organisatieadviseur gevolgd. In de loop van de jaren ben ik als HR-adviseur in diverse managementfuncties werkzaam geweest. Bedrijven in de grafische-, uitgeverij- en communicatiesector en de laatste jaren bij een financiële instelling. 

Telefoon: 085 - 04 38 490     secretariaat@accountanthuis.nl

HRM Vitalis

Jaap van Asperen

Sinds 1979 ben ik al bij het personeelsvak betrokken. Eerst als HR manager en later als hoofd HRM bij bedrijven als Union, Wegener en Essent. Sinds 2002 werk ik als HRM specialist voor het MKB, ook voor accountantskantoren. Met name voor organisaties zonder HRM medewerker fungeer ik als sparringpartner voor directie, MT en medewerkers en voer ik uiteenlopende HR taken uit.
Oplossingsgericht werken is een kernwoord voor mijn dagelijks handelen.

Telefoon: 085 - 04 38 490     secretariaat@accountanthuis.nl 

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten