Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Organisatie en management

Duurzaamheid is een kernbegrip van 't AccountantHuis. En dus ook in de context van ondernemen.
Een nieuwe of aangepaste visie ontwikkelen, doelen stellen, een strategie met elkaar uitdenken en dat slim in de markt zetten. Dat is waar ’t AccountantHuis zich hard voor maakt, om samen met u te werken aan een mooie toekomst. En die toekomst begint nu.
Hoe kan ik mijn kantoor winstgevend laten groeien in deze veranderende markt? En hoe doe ik dat op een duurzame en verantwoorde manier? 
We hebben het over strategische beslissingen, over klantsegmenten of over waardeproposities, over uitbreiding of aanpassing van uw activiteiten, over personeelszaken, over ict vraagstukken of over kwaliteitsbeleid. We denken met u mee en bouwen met u mee. Vanuit een praktische inslag, waar we de menselijke maat als leidraad nemen. 
Maak kennis met onze aanpak.

Peter Paul

Peter-Paul Cornielje

Ik kom regelmatig MKB accountants tegen met fantastische ideeën. Maar te vaak zie ik ook dat deze ideeën, deels of geheel, opgeslokt worden door de dagelijkse gang van zaken. Deadlines die gehaald moeten worden, werkdruk die te hoog ligt, bezettingsperikelen die een grote rol spelen. In dat speelveld is het nu juist de kunst om een manier te vinden om al die mooie ideeën te laten bloeien.
En juist daaraan wil ik een bijdrage leveren vanuit mijn expertise en jarenlange ervaring in de branche. De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar we kunnen wel samen een pad uitstippelen dat reikt naar het uiteindelijk 'doelpunt'. Groots denken mag best, maar ik vind het wel belangrijk dat we blijven rekenen met de menselijk maat. Elke reis van duizend kilometer begint tenslotte met de eerste centimeter. Als we het kleine overslaan gebeurt er helemaal niets. 

Mijn drijfveer is om uw MKB accountantskantoor verder te brengen naar een glorieuze toekomst. 

Telefoon: 085 - 04 38 490     p.cornielje@accountanthuis.nl

Ruud Vreenegoor

Ruud Vreenegoor

Als ik mijn kennis en ervaring mag inzetten om u en uw bedrijf te helpen toekomstbestendig te worden, dan levert dat niet alleen voor u toegevoegde waarde op, maar ook ikzelf krijg daarvan enorm veel energie. Mijn aanpak is er vooral op gericht om focus aan te brengen en u als ondernemer in uw kracht (terug) te zetten, waardoor het ondernemen weer een passie wordt. Ik vind het mooi om samen met u hierin de volgende stappen te zetten.
Vele jaren heb ik binnen de zakelijke dienstverlening gewerkt voor tal van mooie merken, voor mooie bedrijven. Hier acteerde ik in verschillende marketing- , communicatie- en adviesrollen en leidde ik grote projecten. Zo ben ik er ook achter gekomen wat bepalend is voor winnen of verliezen en hoe je zelf kunt bijsturen.
Ik beschik over een grote dosis levenservaring en een goed ontwikkeld analytisch inzicht. Daarnaast heb ik ruime kennis en veel praktijkervaring op het gebied van strategische vraagstukken en de (commerciële) doorvertaling naar uw zakelijke doelen. Ik zie uit naar onze samenwerking.

Telefoon: 085 - 04 38 490     r.vreenegoor@accountanthuis.nl 

Meer informatie

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten