Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Organisatie en management

Duurzaamheid is een kernbegrip van 't AccountantHuis. En dus ook in de context van ondernemen.
Een nieuwe of aangepaste visie ontwikkelen, doelen stellen, een strategie met elkaar uitdenken en dat slim in de markt zetten. Dat is waar ’t AccountantHuis zich hard voor maakt, om samen met u te werken aan een mooie toekomst. En die toekomst begint nu.
Hoe kan ik mijn kantoor winstgevend laten groeien in deze veranderende markt? En hoe doe ik dat op een duurzame en verantwoorde manier? 
We hebben het over strategische beslissingen, over klantsegmenten of over waardeproposities, over uitbreiding of aanpassing van uw activiteiten, over personeelszaken, over ict vraagstukken of over kwaliteitsbeleid. We denken met u mee en bouwen met u mee. Vanuit een praktische inslag, waar we de menselijke maat als leidraad nemen. 
Maak kennis met onze aanpak.

Peter Paul

Peter-Paul Cornielje

Ik kom regelmatig MKB accountants tegen met fantastische ideeën. Maar te vaak zie ik ook dat deze ideeën, deels of geheel, opgeslokt worden door de dagelijkse gang van zaken. Deadlines die gehaald moeten worden, werkdruk die te hoog ligt, bezettingsperikelen die een grote rol spelen. In dat speelveld is het nu juist de kunst om een manier te vinden om al die mooie ideeën te laten bloeien.
En juist daaraan wil ik een bijdrage leveren vanuit mijn expertise en jarenlange ervaring in de branche. De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar we kunnen wel samen een pad uitstippelen dat reikt naar het uiteindelijk 'doelpunt'. Groots denken mag best, maar ik vind het wel belangrijk dat we blijven rekenen met de menselijk maat. Elke reis van duizend kilometer begint tenslotte met de eerste centimeter. Als we het kleine overslaan gebeurt er helemaal niets. 

Mijn drijfveer is om uw MKB accountantskantoor verder te brengen naar een glorieuze toekomst. 

Telefoon: 085 - 04 38 490     p.cornielje@accountanthuis.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten