Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

3V Belastingadviseurs

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:

Midden-Nederland

Foto pand 3V

Uw fiscale partners voor Midden-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Midden-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij fiscale vraagstukken van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Ivo Nollen 3V

Ivo Nollen (drs. I.T.M. Nollen RB)

Specialist op het gebeid van familiebedrijven, internationaal werkende ondernemers en formeel belastingrecht.

Ivo Nollen (1962) is partner bij 3V Belastingadviseurs en studeerde fiscale economie in Tilburg. Hij is een fiscalist die voor de oprichting van 3V Belastingadviseurs zijn werkervaring op deed bij PWC, Grant Thornton en  als vennoot bij Lodder & Co, alwaar hij verantwoordelijk was voor het Bureau Vaktechniek.

Ivo is gespecialiseerd in de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en estateplanning (bedrijfsopvolgingsregeling). Tevens heeft hij de nodige ervaring in de internationale fiscale adviespraktijk waaronder het aanvragen van rulings.

Hij heeft ruime ervaring in het voeren van fiscale procedures.

Telefoon: 030 - 60 53 303     E-mail: i.nollen@3vbelastingadviseurs.nl              LinkedIn

Judith van Deutekom (J.J. van Deutekom RB)

Fiscaal specialist in de adviespraktijk voor kleine en middelgrote (familie-) bedrijven.

Judith van Deutekom (1971) studeerde bij de Federatie van Belastingadviseurs. Zij is een fiscaliste die voor de oprichting van 3V Belastingadviseurs haar werkervaring op deed PWC en Lodder & Co. Thans is zij partner bij 3V belastingadviseurs. 

Judith is een allround adviseur ten behoeve van het (middelgrote) familiebedrijf  en is gedurende haar carrière werkzaam geweest in de algemene adviespraktijk.

Judith heeft ruime ervaring bij het begeleiden van estateplanningen, bedrijfsopvolging en herstructureringen.

Ook verricht zij fiscale Due Diligence onderzoeken.

Telefoon: 030 - 60 53 303     E-mail: j.v.deutekom@3vbelastingadviseurs.nl     LinkedIn

3V Belastingadviseurs

3V Belastingadviseurs is gevestigd in IJsselstein en adviseert de MKB ondernemer, de vermogende particulier, familiebedrijven, internationaal werkende bedrijven en accountantskantoren die een sterke fiscale partner voor hun klanten willen. Bij onze werkzaamheden staan de wensen en doelstellingen van onze cliënt centraal. 

Wij verzorgen geen administraties en werken ook niet exclusief voor een ander accountants- of advieskantoor. Wij zijn 100% onafhankelijk. Dit is een bewuste keuze. Wij zijn inzetbaar naast de accountant.

Voor het leveren van een goed belastingadvies is ervaring onmisbaar. De adviseurs van 3V Belastingadviseurs beschikken samen inmiddels over meer dan 50 jaar advieservaring, opgedaan bij de "Big Four" en middelgrote advieskantoren. Door onze ruime ervaring kunnen wij op een breed gebied, op maat gesneden creatieve - maar ook werkbare - fiscale oplossingen bieden. In onze dienstverlening zijn wij niet onafhankelijk; wij komen op voor de fiscale belangen van onze cliënten. Onze aanpak is praktisch en pragmatisch. Strijdbaar als de situatie daar om vraagt, maar ook relativerend als uw succes daar meer bij gebaat is. Soms is een compromis ook een overwinning.

Onze adviseurs zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

 www.3vbelastingadviseurs.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten