Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:

Zuidoost- en Zuidwest-Nederland

Uw trainers voor Zuidoost- en Zuidwest-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Zuidoost- en Zuidwest-Nederland dan zijn de onderstaande trainers uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen voor klantgerichte vraagstukken, commercie en persoonlijke communicatie voor uw eigen praktijk of voor uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Rob van der Bijl

Rob van der Bijl

Rob van der Bijl is partner en senior consultant bij Businessperformers. Rob is gespecialiseerd in de financiële dienstverlening. Accountancy, notariaat, advocatuur en banken zijn bedrijfstakken waar hij veel ervaring in heeft. Rob studeerde Nederlands en marketing en kwam al op jonge leeftijd in het bedrijfsleven terecht. Na een jarenlange praktijkervaring in management, verkoop en marketing op directieniveau maakte hij de overstap naar het trainersvak. Naast het trainen van commerciële professionals houdt Rob zich bezig met strategisch advieswerk op het gebied van marketing, sales en communicatie.

Gedrevenheid, positief denken, resultaatgerichtheid en een aanstekelijk enthousiasme zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. Een glas is altijd half vol en nooit half leeg. “Kan niet” bestaat niet. Je bepaalt je eigen succes!

Telefoon: 06 - 51 42 72 31     E-mail: rob@businessperformers.nl            LinkedIn

Etienne de Wette

Etienne de Wette is partner van Businessperformers. Als consultant wordt hij nationaal en internationaal ingezet voor advies en training op het gebied van klantgerichtheid, verkoop, management en communicatie. Na zijn studie commerciële economie kwam Etienne terecht in de wijnbranche. In 1995 maakte Etienne de overstap naar de IT-branche. Hij werkte voor Xerox in diverse functies in marketing en sales.  In 2004 besloot Etienne zijn carrière voort te zetten als zelfstandig ondernemer in het trainingsvak. Vervolgens maakte hij de logische overstap naar Businessperformers. Etienne is de salesman pur sang. Hij ademt sales en denkt altijd vanuit commercieel rendement. Hij weet als geen ander wat nodig is om een goed verkoper te zijn. Zijn adviezen zijn effectief, no nonsens en op maat. Daarnaast is het een feest om met hem te werken. Zijn gedrevenheid zet mensen daadwerkelijk in beweging. Mensen ervaren hem als enthousiast, betrokken en resultaatgericht. 

Telefoon: 06 - 11 31 89 69     E-mail: etienne@businessperformers.nl     LinkedIn

Wilma Polderdijk

Wilma Polderdijk

Wilma Polderdijk is sinds 11 jaar samenwerkende partner van Businessperformers.
De kracht van Wilma ligt in de samenwerking! Met een netwerk van kwalitatief hoogwaardige trainers heeft de klant altijd de keuze uit een breed aanbod aan praktische trainingen. Samen staan we sterk om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilma Polderdijk biedt naast groepstrainingen op maat ook intensieve persoonlijke begeleiding, die extra diepgang en kwaliteit oplevert in het ontwikkelingsproces van zowel individu als de organisatie. Wilma is zelf als trainster actief op het gebied van klantgerichtheid en sales

Telefoon: 076 - 56 16 407     E-mail: info@businessperformers.nl

Marloes de Haze Business Performers

Marloes de Haze

Marloes de Haze heeft haar ervaring opgedaan in verschillende commerciële en leidinggevende functies in de financiële en zakelijke dienstverlening. Deze ervaring heeft zij aangevuld met een opleiding Bedrijfskunde. Daarnaast is zij gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt. Enthousiasme, passie en gedrevenheid zijn haar kerncompetenties die ertoe bijdragen dat iedere training uitgroeit tot een groot, dynamisch feest. Marloes weet als geen ander een groep te boeien en in beweging te brengen. Zij is vooral actief op het terrein van de klant: Klantgerichtheid, communicatie en sales.

Telefoon: 076 - 56 16 407     E-mail: info@businessperformers.nl

Caroline Drop

Caroline Dop

Caroline Dop  is in 1997 begonnen als communicatietrainer bij een gerenommeerd trainingsbureau. Na 8 jaar is ze het ondernemerschap aangegaan. Haar motto is; “Durf te Ondernemen met Passie!” De communicatietrainingen van Caroline zijn toegespitst op de persoon, op de job in kwestie, in het verlengde daarvan de organisatie, maar hoe dan ook te allen tijde gericht op een optimaal effect. Caroline werkt onder andere met Lumina profielschetsen. Deze profielschetsen geven een nauwkeurige beschrijving van jouw persoonlijkheid. Als we onszelf kennen en de ander naar waarde kunnen schatten, kunnen we ons gedrag beter afstemmen op de situatie. Zo kunnen we onze relaties en teamprestaties wezenlijk verbeteren!

Telefoon: 076 - 56 16 407     E-mail: info@businessperformers.nl

Business Performers

Wij, als trainers van Businessperformers, exclusief verbonden aan ‘t AccountantHuis, zijn specialist in de financiële, zakelijke dienstverlening. Het verkopen van en communiceren over diensten is een kunst op zich. Naast een professionele interne en externe communicatie met de klant is onder andere klantgericht werken een must. Het is mensenwerk en uw medewerker staat daarbij centraal. Businessperformers heeft jarenlange ervaring in het trainingsvak. Door de enorme variatie aan branches, locatie en grootte van onze klanten is geen praktijkprobleem ons te gek! 

Kortom, samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw klant.

Wij zien uit naar onze samenwerking!

 www.businessperformers.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten