Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:

Noordoost-Nederland

Uw fiscale partners voor Noordoost-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Noordoost-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij fiscale vraagstukken van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Jan Pieter van Eck (mr. J.P. van Eck)

Nationale en internationale Vpb specialist, familiebedrijven, vastgoed en financieringen.


Jan Pieter van Eck (1976) studeerde fiscaal en notarieel recht in Amsterdam. Hij is een allround fiscalist die voor de oprichting van Cervus zijn werkervaring opdeed bij onder meer KPMG Meijburg & Co en Loyens & Loeff. Jan Pieter heeft een aantal bijzondere specialisaties in de vennootschapsbelasting, de inkomstenbelasting, de estateplanning en de bedrijfsopvolging. Hij heeft daarnaast altijd een voorliefde gehad voor de fiscale aspecten die spelen rondom vastgoed en de financiering ervan.

Telefoon: 038-4530371     E-mail: jpvaneck@cervusbelastingadvies.nl     LinkedIn

Maarten Jan Brouwer (mr. M.J. Brouwer)

Specialist op gebied van internationaal belastingrecht & familiebedrijven

Maarten Jan Brouwer (1965) is partner bij Cervus Belastingadvies. Maarten Jan is begonnen als inspecteur Vennootschapsbelasting, en heeft daarna 18 jaar gewerkt bij Ernst & Young, waarvan 10 jaar als partner. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in het adviseren van internationaal opererende bedrijven en (de grotere) familiebedrijven. Hij is vaak actief bij het begeleiden van overnames en bedrijfsopvolging in de familiesfeer. Daarnaast zit hij geregeld met de belastingdienst aan tafel voor het verkrijgen van zekerheid vooraf over voorgenomen transacties, het sluiten van handhavingsconvenanten en innovatieboxrulings.

Telefoon: 038 - 45 30 371 E-mail: mjbrouwer@cervusbelastingadvies.nl   LinkedIn

Johan Nijboer (mr. J.G.H. Nijboer)

Specialist op gebied van vennootschapsbelasting & internationaal belastingrecht

Johan Nijboer (1971) is partner bij Cervus en studeerde fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft voordat hij zich bij Cervus aansloot in de algemene fiscale praktijk gewerkt bij Deloitte, KPMG Meijburg & Co en Van Zwol Wijntjes. Johan is gespecialiseerd in vennootschapsbelasting en internationaal belastingrecht. Hij is tevens goed thuis in de loonheffing.

Telefoon: 038 - 45 30 371 E-mail: jghnijboer@cervusbelastingadvies.nl     LinkedIn

Geert Beuker (mr. drs.  G.W. Beuker)

BTW specialist

Geert Beuker (1968), onze btw-specialist, is al sinds lange tijd verbonden aan Cervus. Geert werkte voor de oprichting van Cervus als inspecteur omzetbelasting bij de Belastingdienst. Daarna is hij als senior btw-adviseur gaan werken bij KPMG Meijburg & Co. In die rol heeft hij ruime ervaring opgedaan op een breed terrein van de btw-advisering. Zo is Geert onder meer goed thuis in de non-profit- en vastgoedsector. Tevens heeft hij de nodige ervaring in de internationale dienstverlening en supply chain-vraagstukken.

Telefoon: 038 - 45 30 371  E-mail: gwbeuker@cervusbelastingadvies.nl     LinkedIn

Cervus Belastingadvies

Cervus Belastingadvies is een ondernemend en dynamisch advieskantoor waarbij de cliënt centraal staat. Het kantoor is opgericht door een aantal zeer ervaren fiscalisten, afkomstig van de big four en/of de Belastingdienst.
Cervus is bovendien een onafhankelijk kantoor, niet gebonden aan een accountantsorganisatie. Wij zijn daardoor in staat ongebonden en objectief te werken, zonder enige vorm van belangenverstrengeling. Wij assisteren regelmatig accountantskantoren bij fiscale vraagstukken bij hun klanten, waarbij we zowel onder eigen naam als onder de naam van de accountant kunnen opereren. Veel voorkomende vraagstukken waarbij wij accountantskantoren assistentie verlenen betreffen bedrijfsopvolging, vastgoedinvesteringen, boekenonderzoeken door de belastingdienst, successieplanning, internationale transacties, etc. In ons DNA zit het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijke, voortvarende en proactieve aanpak. De klant staat bij ons centraal, waarbij wij praktische gerichte adviezen verstrekken, en waar nodig assisteren bij de implementatie. Omdat enkelen van ons een aantal jaren bij de Belastingdienst hebben gewerkt, hebben we daar hele goede contacten. We hebben diverse specialisaties, zoals vennootschapsbelasting, btw, loonheffing en internationale fiscaliteit. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

www.cervusbelastingadvies.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten