Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Credion

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:

Noordoost-Nederland

Pand Credion

Uw partners in financieringen voor Noordoost- Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Noodoost-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij financieringsvraagstukken van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Wim van Suijdam Credion Apeldoorn

Wim van Suijdam

Specialist in financiering commercieel vastgoed.

Wim van Suijdam (1958) is opgeleid als financieel planner en pensioen- en beleggingsadviseur. Hij heeft veel ervaring als adviseur van ondernemers bij het maken van keuzes m.b.t. hun financiële toekomst (pensioenen en beleggingen).

Uit persoonlijke interesse heeft hij zich gespecialiseerd in het advies rondom aanschaf en financiering van onroerend goed, zowel voor verhuur als eigen gebruik. 

Telefoon: 06 - 10 61 34 50     E-mail: wvansuijdam@credion.nl   LinkedIn

John Hoven

Specialist op gebied van overnamefinancieringen

John Hoven (1965) is opgeleid als financieringsspecialist voor bedrijven en specialist op het gebied van overnamefinancieringen. Hij heeft veel ervaring in het stapelen van financieringen en in het efficiënter inrichten van bestaande financieringsstructuren, dat geldt zowel voor kort als lang aangetrokken vermogen.

Hij heeft een brede kennis van diverse branches

Telefoon:      E-mail: jhoven@credion.nl     LinkedIn

Credion

Wij zijn geen intermediair, maar een financieringsspecialist die te samen met u uw klant adviseert. Een goede en hechte samenwerking met u als accountant vinden wij tijdens het financieringsproces erg belangrijk. Onze ervaring is dat we door deze samenwerking optimaal kunnen bouwen aan het succes van uw klant.
Wij hebben ruim 40 bronnen van geld tot onze beschikking, die we ook in een gemixte samenstelling kunnen inzetten. Crowdfunding, lease- en factoringoplossingen, of voorfinancieren van inkoopfacturen, binnenlandse en buitenlandse banken, of informeel kapitaal. Uw klant moet uiteindelijk de best passende oplossing aangedragen krijgen. En daarin is onze onafhankelijke positie een belangrijke waarde gebleken.

www.credion.nl/Apeldoorn

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten