Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:
Midden-Nederland

Uw Online- en printmedia specialisten voor
Midden Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Midden-Nederland? Dan zijn onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij online- en printmedia  of marketing vraagstukken voor uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren wij voor leden speciale voorwaarden.

wim de hoop

Wim de Hoop

Wim is sales, projectleider, boekhouder én drukwerkgoeroe (een eretitel, vanwege zijn achtergrond in de drukkerijwereld). Wim kan je de oren van je hoofd kletsen, maar het is geen loze praat. Want wat Wim belooft, dat maakt hij ook waar. Afspraak is afspraak, is zijn credo.
“Klanten blij maken, dat is waar ik blij van word”, zegt Wim. Hoe maakt hij hun dan blij? “Door hen tijd en kosten te besparen. En door omzetverhoging te realiseren met communicatiemiddelen die écht werken", aldus Wim. Hij verdiept zich daarom goed in de klant en vraagt flink door tijdens de intake. “Ik wil weten wat de klant wil bereiken met het communicatiemiddel, en bij welke doelgroep. Dan kan ik daarop sturen.”

En sturen doet hij. Want Wim voert superstrak projectmanagement. Hij is overal van op de hoogte, houdt met iedereen contact. Hij legt de zweep erover als de planning dreigt uit te lopen (afspraak is afspraak, weet je wel) en controleert werkelijk alles. We kunnen niet zonder Wim, onze ‘Gamma’. Gelukkig kan hij ook niet zonder ons.
Wim is een echte teamspeler. Hij zet in op partnerships en de samenwerking met diverse ketenpartners is al aan de gang. Denk aan specialisten in marketing en communicatie, fotografie en film, tekst, noem maar op. Samenwerken, samen winnen. In de open sfeer die onze studio typeert.

Work hard, play hard: dat is Wim de Hoop in een notendop.

Telefoon: 06 - 14 23 96 42       E-mail: wim@dehoopenkoning.nl     LinkedIn

Bert Koning

Creatief type, die Bert. Hij wordt ook wel de ideeënman genoemd. Maar het blijft overigens niet bij ideeën, hij geeft het ook concreet vorm.  Bert is een echte doorpakker, en werkt bovendien snel. Bij Bert draait grafische vormgeving vooral om vlakverdelingen. Hij is scherp op de uitlijning van objecten en teksten. En als je hem blij wilt maken, dan moet je hem met mooie lettertypes laten spelen. Wist je trouwens dat Bert ook 3D kan ontwerpen, en dat hij prototypen kan maken die 3D geprint kunnen worden?
 “Afwisseling in projecten, de uitdaging en het plezier,  zijn voor mij onmisbaar”, zegt Bert.
"Zoals laatst bij het ontwerpen van een gebonden boek, op speciaal papier gedrukt, met harde kaft en speciale bewerkingen zoals een preeg, aparte stansvorm, foliedruk. Of bijvoorbeeld het ontwikkelen van een mascotte in 3D, voor een prijzenwebsite.”

Bert is een creatieveling, maar zeker geen eenling: “Ik werk graag met een goed team aan dezelfde passie. Vooral als we samen kunnen werken aan een uitdagende opdracht, en daarmee een geslaagd resultaat behalen. Dat voelt echt goed.”

Wat is typisch voor Bert: oog hebben voor alles wat het leven mooi maakt.

Telefoon: 06 - 13 44 48 59       E-mail: bert@dehoopenkoning.nl      LinkedIn

de Hoop&Koning  -grafisch meer-

Maak kennis met team de Hoop&Koning, grafici zonder bindingsangst: afspraak is afspraak!
Twee stevige brillen. Twee korte coupes. Yep, that’s us. Geen twijfel mogelijk. Passie voor het grafische vak, dat is wat ons bindt. Samen met onze partners ontwerpen en realiseren we communicatiemiddelen die wérken. Online en offline. Creatief, gedegen en snel.

Onze klanten waarderen onze flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dat we doen wat we beloven. En dat we alles voor ze regelen, van vormgeving, tot tekstenschrijven, fotografie, video drukwerk en handling. Wij zorgen dat ze precies krijgen wat we hebben afgesproken. Op tijd en binnen budget.

Wedden dat we het samen kunnen?
Ontdek het partnerschap van de Hoop&Koning. Wij kunnen veel. Heel veel. En we kunnen nog meer voor klanten betekenen doordat we samenwerken met vertrouwde partners. Zoals wij specialisten zijn op grafisch gebied, zijn zij dat op hun eigen terrein. Marketeers, tekstschrijvers, filmers, fotografen, signmakers, drukkers, adviseurs...

De juiste golf ontdekken
Samen met onze partners zorgen wij voor een topproduct. Steeds opnieuw dagen wij hen uit om de grens van het haalbare op te zoeken. Als een surfer op zoek naar de beste golf. Spanning, snelheid, wind, water. Wij nemen je graag mee naar dat ene moment. Dus, beste klant, houd je vooral niet in. Stel ons voor een pittige uitdaging! Daar houden we van. Bekijk onze partnerpool.

www.dehoopenkoning.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten