Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:

Noordwest-Nederland

Uw HR specialist voor
Noordwest-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Noordwest-Nederland dan is de onderstaande vakspecialist uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij Human Resource advisering en/of werkzaamheden ten behoeve van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Rick Assen

HR Business Partner

Emplyz is een initiatief van Rick Assen (1970). Hij studeerde personeelsmanagement en bedrijfskunde in Groningen. Met meer dan twintig jaar ervaring in Human Resources uw partner voor alle personeelsaangelegenheden, van in- tot uitstroom, op kantoor of in uw onderneming. Hij kijkt in de volle breedte naar uw bedrijf en komt met pragmatische oplossingen. Goed voor mens en organisatie en met respect voor ieders persoon, positie en belangen. 

Telefoon: 033 - 46 69 367     E-mail: rick@emplyz.nl     LinkedIn

Emplyz

De HR-specialisten van Emplyz, exclusief verbonden aan ‘t AccountantHuis, zorgen voor een adequate invulling van de Human Resource taken binnen uw bedrijf. Van strategische Human Resource adviezen aan de DGA of directie tot aan de ontwikkeling en implementatie van operationele HR-instrumenten.

Specialisaties: complexe verzuim- en functioneringsdossiers, op maat gemaakte personeelsinstrumenten (bijv. een beoordelingssystematiek passend bij de groeifase en omvang van de organisatie), conflictbeheersing, en resultaatgerichte werving & selectie. 

Wij bieden maatwerkoplossingen. En vullen uw vraag zo nauwkeurig mogelijk in. Van een langlopend project met een fixed price, enkele dagdelen per maand, tot enige uren per maand of op afroep en nacalculatie. We bepalen samen wat de best renderende oplossing is voor uw vraagstelling. In uw onderneming kunnen wij u als directie, eigenaar of management bijstaan. Uw HR-afdeling ondersteunen of bij afwezigheid hiervan zaken geheel op ons nemen. 

Kortom, samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en/of uw klant. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten