Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Het Notarieel Zwolle

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor Noordoost-Nederland

Het Notarieel Zwolle

Uw notarissen voor Noordoost-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd inNoordoost-Nederland dan zijn de onderstaande notarissen uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij notariële werkzaamheden ten behoeve van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Peter Fijn Het Notarieel

mr. A.P. (Peter) Fijn - Notaris

Rechtsgebied: Ondernemingsrecht.

Als notaris in de ondernemingsrechtpraktijk heb ik een brede ervaring binnen het ondernemingsrecht. Ik houd me bezig met zaken als: herstructureringen, fusies, overnames, het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten en andere samenwerkingsverbanden, corporate governance, continuïteitsplanning, advies over vennootschapsstructuren en het brainstormen met ondernemers over de kansen en bedreigingen.

Telefoon: 038 - 42 73 410      E-mail: info@hetnotarieel.nl      LinkedIn

mr. D. (Dick) Timmerman - Notaris

Rechtsgebieden: Particulier vastgoed, commercieel vastgoed, ondernemingsrecht en familierecht.

Notaris in Zwolle. Een heerlijke stad om notaris te zijn! In 2006 heb ik samen met notaris mr Peter Fijn Het Notarieel opgericht. We hebben nu 4 vestigingen: Zwolle, Deventer, Rijssen-Holten en Kampen. Er werken nu ruim 90 mensen bij Het Notarieel.
Als notaris houd ik mij bezig met notariële vraagstukken op het gebied van vastgoed, zowel op particulier als op commercieel gebied, ondernemingsrecht en familierecht. Denk hierbij aan opstellen van testamenten, algemene volmachten/levenstestamenten, schenkingen, verklaringen van erfrecht, afwikkelingen van nalatenschappen, verdeling van vastgoed, oversluiting hypotheek, levering particulier vastgoed, erfdienstbaarheden maar ook aan projectontwikkeling, grondtransacties, splitsen in appartementsrechten, nieuwbouwprojecten, overdracht van schepen. Dit is een greep uit de diversiteit aan onze dienstverlening. Heeft u belangrijke zaken die u persoonlijk of met/voor uw familie wilt regelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Telefoon: 038  - 42 73 410      E-mail: info@hetnotarieel.nl      LinkedIn

Het Notarieel

Als notarissen van Het Notarieel, exclusief verbonden aan ’t AccountantHuis zijn u graag behulpzaam. Als u op zoek bent naar een notaris in Zwolle, Deventer, Rijssen-Holten of Kampen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het notariskantoor van de regio. Met meer dan 90 ambitieuze professionals gaan we verder dan u gewend bent met zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten. Als notaris helpen we u graag, snel, goed en creatief. En met veel plezier. Want naast vakmensen zijn we vooral ook mensen-mensen. Heeft u notariële vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht, familierecht, particulier- of commercieel vastgoed, wij adviseren u in duidelijke taal! Kortom, samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw klant.

Wij zien uit naar onze samenwerking.


www.hetnotarieel.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten