Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

HRM Vitalis

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:
Noordoost-Nederland

Uw partner in Human Resource advisering voor de regio Noordoost-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Noordoost-Nederland dan is de onderstaande vakspecialist uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij Human Resource advisering en/of werkzaamheden van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

HRM Vitalis

Jaap van Asperen

Jaap is sinds 1979 bij het personeelsvak betrokken. Eerst als HR manager en later als hoofd HRM bij bedrijven als Union, Wegener en Essent.
Sinds 2002 werkt hij als zelfstandig HRM specialist voor het MKB. 
Met name voor bedrijven zonder HRM medewerker fungeert Jaap als sparringpartner voor directie, MT en medewerkers en voert hij uiteenlopende HR taken uit.
Oplossingsgericht werken is een kernwoord voor zijn dagelijks handelen.
Zijn opdrachtgevers zijn divers: uit de bouw, de infrastructuur of techniek, maar ook bedrijven uit de verzekeringsbranche of accountancy.
Jaap  is tevens manager van  Zwolle Business Plaza , een neutraal  landelijk online platform voor bedrijven in het MKB  Regio Zwolle.

Telefoon:  06 - 14 54 00 11   E-mail: jaap@hrmvitalis.nl   LinkedIn

HRM Vitalis

Wij, de HR-specialisten van HRM Vitalis, exclusief verbonden aan ‘t AccountantHuis, helpen u en uw klanten bij het inrichten en uitvoeren van HRM activiteiten. Vaak wordt HRM ‘erbij‘ gedaan maar als echte HRM vraagstukken spelen is specifieke expertise nodig.  Zeker in deze tijd waarin bedrijven zich continu dienen aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen en wisselende marktomstandigheden.
Hoe richt je je organisatie hierop in, wat betekent dit voor je medewerkers, welke HR instrumenten heb je nodig en hoe zet je die in, wat doe je met medewerkers die niet meer passen in de organisatie? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers duurzaam inzetbaar blijven?
Allemaal vragen waar uw klanten mee te maken krijgen. HRM Vitalis denkt mee, adviseert, voert uit, begeleidt bij de uitvoering.  Alles is mogelijk!
Kortom, samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw klant.

Wij zien uit naar onze samenwerking.

www.hrmvitalis.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten