Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:
Zuidoost-en Zuidwest- Nederland

Uw Corporate Finance-specialisten voor
Zuidoost- en Zuidwest-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Zuidoost  en Zuidwest Nederland? Dan zijn onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij corporate finance- en corporate recoveryvraagstukken voor uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren wij voor leden speciale voorwaarden.

Carlo Smolders

Carlo Smolders (1968) begon zijn carrière  bij KPMG in Eindhoven, waar hij werkzaam was in de algemene controlepraktijk. Kort voor zijn afstuderen als RA maakte hij de overstap van KPMG naar een middelgroot regionaal accountantskantoor. Naast de reguliere accountantswerkzaamheden hield hij zich daar met name bezig met de transformatie van administratiekantoor naar accountantskantoor.
Omdat de zakelijke interesse toch meer uitging naar zelf aan het stuur zitten, maakte Carlo na enkele jaren de overstap naar het bedrijfsleven. Daar was hij tien jaar werkzaam bij middelgrote productie-, handels- en dienstverlenende bedrijven in diverse management en directiefuncties; als laatste in de functie van algemeen directeur van een groep van industriële ondernemingen in Tilburg. 
Door de diversiteit van werkzaamheden in meerdere branches heeft Carlo een brede kennis en ervaring opgedaan. Corporate Finance en Corporate Recovery lopen hier als een rode draad doorheen.
Inmiddels is Carlo al meer dan tien jaar verbonden aan Jonker Advies, waar hij zich met name richt op (bedrijfs)strategie, Corporate Finance, Corporate Recovery en dispuutbemiddeling.

Telefoon: 06 - 50 60 41 94       E-mail: carlo.smolders@jonker-advies.nl     LinkedIn

Ron van Bergen

Ron van Bergen (1965) werkte tussen 1988 en 2000 bij ABN AMRO, ING en VSB Zakenbank (later Fortis). Hier specialiseerde hij zich in financieringsvraagstukken van middelgrote ondernemingen. Ron vervulde verschillende commerciële functies bij deze organisaties, waaronder hoofd van VSB Zakenbank Den Bosch. Hierna stapte hij over naar een fiatterende functie bij Fortis West Nederland en op het hoofdkantoor. Door deze combinatie van functies kent hij als geen ander de mogelijkheden en beperkingen van de bancaire krediet- en dienstverlening voor ondernemers.
In 2000 stapte Ron over naar private bank Staalbankiers. Hier was hij voor de gehele bank verantwoordelijk voor de advisering en kredietverlening bij bedrijfsovernames, MBO’s en MBI’s.
In 2004 richtte Ron bij Staalbankiers de afdeling DGA Advies op. Hij werd onder andere verantwoordelijk voor de advisering van DGA’s van middelgrote ondernemingen bij bedrijfsoverdracht en de voorbereiding hierop, waarde- en verkoopoptimalisatie, financieringsadvies en investeringsadvies.
Binnen Jonker Advies, sinds 2009, richt Ron zich onder meer op Corporate Finance, MBO's, begeleiding bij familieoverdracht, financieringsadvies en op het totale voorbereidingstraject op bedrijfsoverdracht. Als onafhankelijk vermogenscoach begeleidt hij bovendien - op basis van zijn private-banking ervaring - verkopende DGA’s bij het beheer, inrichten en structureren van hun vermogen. Ook ondersteunt Ron bij de keuze van een vermogensbeheerder en bij het beoordelen van investeringsproposities.

Telefoon: 06 - 50 60 41 95       E-mail: ron.van.bergen@jonker-advies.nl      LinkedIn

Jonker Advies Corporate Finance

Als Corporate Finance-specialisten van Jonker Advies, exclusief verbonden aan ‘t AccountantHuis, respecteren wij vanzelfsprekend de vaak langdurige relatie die u als accountantskantoor heeft met uw klant. Wij zijn ons ook zeer bewust van de vertrouwensposities die wij hebben en u kunt ervan verzekerd zijn, dat wij deze positie niet zullen beschamen. Integriteit en moraliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Met andere woorden: u moet altijd volledig op ons kunnen vertrouwen. Jonker Advies is al ruim 35 jaar succesvol actief in het begeleiden en adviseren van ondernemers en ondernemingen bij het bepalen van de (bedrijfs)strategie, koop en verkoop van bedrijven, financiering, herstructurering en inrichting van de organisatie.

Als onafhankelijke adviesorganisatie met relaties in heel Nederland hebben wij in ruim 35 jaar een betrouwbare no-nonsense reputatie van bewezen meerwaarde opgebouwd bij middelgrote (familie)bedrijven.

Onze dienstverlening en toegevoegde waarde bestaat uit het coachen en ondersteunen van onze relaties bij strategische processen op het gebied van bedrijfsoptimalisatie en waardecreatie. Daarnaast begeleiden wij ondernemers bij alle facetten rondom bedrijfsoverdracht zoals koop, verkoop, MBO, MBI, bedrijfswaardering, bedrijfsfinanciering, maar ook corporate recovery.

Iedere onderneming is uniek, net als ons advies. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u in een oriënterend gesprek nader kennismaken met één van onze adviseurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Want samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw klant.

Wij zien uit naar onze samenwerking.

 www.jonker-advies.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten