Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

KRC van Elderen

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:
Noordoost-Nederland

Pand Van Elderen

Uw Audit & Assurance specialisten voor
Noordoost-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Noordoost-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij audit & assurancewerkzaamheden ten behoeve van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

KRC van Elderen

Jaap Bakker (drs. J. Bakker RA)

Jaap Bakker (1970) is partner bij KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs, waarvan KRC Van Elderen Registeraccountants B.V. deel uitmaakt. Hij is sinds 1988 werkzaam in de controlepraktijk. Zijn eerste controle-ervaring heeft hij opgedaan bij een Big4-kantoor en sinds 2000 bij (de rechtsvoorganger van) KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs. Jaap controleert diverse MKB-bedrijven, maar ook grote ondernemingen en non-for-profit instellingen. Naast de controle en de beoordeling van jaarrekeningen heeft hij ook de nodige ervaring met controle-opdrachten en assurance-opdrachten ten behoeve van diverse subsidiënten (Gemeente, Provincie, EFRO, ESF, IPR e.d. Bovengenoemde werkzaamheden voert hij samen met collega’s uit voor eigen cliënten, maar ook voor cliënten van andere accountants- en administratiekantoren. 

Telefoon: 055 - 522 33 77      E-mail: j.bakker@krcvanelderen.nl      LinkedIn

Mariëlle Hekman (drs. M.W. Hekman RA)

Mariëlle Hekman (1979) is sinds 2001 bij (de rechtsvoorganger van) KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs werkzaam in de controlepraktijk. Naast het verrichten van controle-opdrachten bij voornamelijk MKB-bedrijven en grote ondernemingen verdeeld over diverse branches, geeft zij ook dagelijkse leiding aan controleteams en als lid van de commissie vaktechniek ondersteunt zij daarnaast diverse collega’s bij het uitvoeren van de verschillende controle- en assurance-opdrachten.

Telefoon: 0529 – 46 96 00    E-mail: m.hekman@krcvanelderen.nl      

KRC van Elderen

Als audit & assurance-specialisten van KRC Van Elderen Registeraccountants B.V., exclusief verbonden aan ‘t AccountantHuis, respecteren vanzelfsprekend de vaak langdurige relatie die u als accountantskantoor heeft met uw cliënt. Wij zijn ons ook zelf zeer bewust van de vertrouwensrelatie die wij hebben met onze relaties en u kunt ervan verzekerd zijn, dat wij deze positie niet zullen beschamen. Integriteit en moraliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Met andere woorden: u moet altijd volledig op ons kunnen vertrouwen.

Als verlengstuk van uw accountantspraktijk voeren wij onze wettelijke of vrijwillige controlewerkzaamheden onafhankelijk uit. Dit geldt ook voor de beoordelingsopdrachten, subsidieverklaringen en andere bijzondere controleopdrachten, waarvoor u ook bij ons terecht kunt. Wij begrijpen dat voor sommige accountantskantoren het uitbesteden van controle- en assurance-opdrachten een lastige keuze is, maar het heeft ook voordelen. Zo wordt uw functie als accountant-adviseur in relatie tot uw cliënt, in een samenwerking met een onafhankelijke betrouwbare partij die de assurance-opdracht voor uw cliënt uitvoert, krachtiger. Uw adviesfunctie in deze samenwerking is voor de cliënt helderder: u bent zijn adviseur, waar hij/zij - de ondernemer - met al zijn/haar ondernemingsvraagstukken terecht kan. En dus ook als het gaat om assurance-opdrachten. Kortom: wij willen samen met u een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw cliënt. Wij zien uit naar onze samenwerking! 

Onze drijfveer is het hart van de organisatie van uw cliënten op gang te houden en beter te maken.

Samen hart voor resultaat. 

www.krcvanelderen.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten