Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Meester en Kuiper

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:

Noordwest-Nederland

Meester en Kuiper

Uw Audit & Assurance specialisten voor
Noordwest-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Noodwest-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij (wettelijke) controle  vraagstukken van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Meester en Kuiper

drs. D. (Dennis) Kroon RA

Dennis Kroon ( 1975) volgde zijn opleiding tot Registeraccountant aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde in 2009 af. Als beginnend assistent–accountant startte hij tijdens zijn studie bij een klein accountantskantoor in Naarden. In 2007 maakte hij de overstap naar Meester & Kuiper Accountants en Belastingadviseurs. Na het behalen van zijn RA titel groeide hij door naar accountant-medewerker en staat als externe accountant ingeschreven bij het AFM. In 2015 werd hij partner en bedient hij een deel van de controle cliënten van het kantoor. De controlecliënten betreffen voornamelijk familiebedrijven, middelgrote tot grote vennootschappen, die veelal jaren in eigendom zijn.

Telefoon: 035 - 62 12 212     E-mail: dkroon@mk.nl     LinkedIn

Ad de Quaasteniet

A.J. (Ad) de Quaasteniet RA

Functieomschrijving: Externe accountant, Compliance officer, Mede reviewer bij SRA, Toetser bij NBA

Ad de Quaasteniet (1958) studeerde in 1991 af als Registeraccountant. Ad is accountant-medewerker en als externe accountant werkzaam bij Meester & Kuiper Accountants en Belastingadviseurs. Ad heeft jarenlange ervaring in de audit. Voorheen was hij werkzaam bij ABN/ AMRO, BDO en Achmea. Op het gebied van audit en assurance liggen zijn specialiteiten op de wettelijke controle van vermogensbeheerders (onder toezicht van AFM en DNB), middelgrote vennootschappen uit diverse branches en non-profitorganisaties. Voorts heeft Ad de nodige ervaring in financiële verantwoordingen van thuiszorginstellingen.

Telefoon: 035 -  62 12 212     E-mail: adequaasteniet@mk.nl      LinkedIn

Meester en Kuiper

Als audit & assurance-specialisten van Meester & Kuiper, exclusief verbonden aan ‘t AccountantHuis, respecteren vanzelfsprekend de vaak langdurige relatie die u als accountantskantoor heeft met uw klant. Wij zijn ons ook zeer bewust van de vertrouwensposities die wij hebben en u kunt ervan verzekerd zijn, dat wij deze positie niet zullen beschamen. Integriteit en moraliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Met andere woorden: u moet altijd volledig op ons kunnen vertrouwen.

Als verlengstuk van uw accountantspraktijk voeren wij onze controlewerkzaamheden onafhankelijk uit. Werkzaamheden op het gebied van de wettelijke of vrijwillige controle. Wij hebben meer dan vijftig wettelijke en vrijwillige controles in onze portefeuille. Tot de wettelijke controles kunnen enkele ‘grote’ vennootschappen gerekend worden. De diversiteit varieert van productie, handel en dienstverlening (of combinaties daarvan). In geval de controle ondersteuning nodig heeft op het terrein van IT (EDP) hebben wij een ervaren accountant daarvoor beschikbaar. 

Maar ook voor beoordelingsopdrachten, subsidieverklaringen of het uitvoeren van bijzondere controleopdrachten kunt u bij ons terecht. Wij begrijpen dat voor sommige accountantskantoren het uitbesteden van assurance-opdrachten een lastige keuze is, maar het heeft ook voordelen. Zo wordt uw functie als accountant-adviseur in relatie tot uw klant krachtiger, in een samenwerking met een onafhankelijke betrouwbare partij die de assurance-opdracht voor uw klant uitvoert. Uw adviesfunctie in deze samenwerking is voor de klant helderer: u bent zijn adviseur, waar hij - de ondernemer - met al zijn ondernemingsvraagstukken terecht kan. En dus ook als het gaat om assurance-opdrachten.

Kortom, samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw klant.

Wij zien uit naar onze samenwerking.

www.mk.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten