Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Nodum HR Solutions

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:

Zuidwest-Nederland

Leus Nodum

Uw partner in Human Resource advisering voor Zuidwest-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Zuidwest-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij Human Resource advisering en/of werkzaamheden van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Nodum HR Solutions

Paul Gengler

HR en organisatieadviseur

Paul is een zeer ervaren, allround HR-consultant. Hij heeft een HBO studie Personeel & Arbeid gevolgd en enige tijd later de opleiding tot organisatieadviseur. Paul is in werkzaam geweest in HR-advies en managementfuncties binnen de grafische-, uitgeverij- en communicatiesector en de laatste jaren bij de Rabobank. In mei 2016 richtte hij het HR-adviesbureau Nodum HR Solutions op.

Telefoon: 06 - 27 30 30 98    E-mail: paulgengler@nodumhrsolutions.nl   LinkedIn

Angelique Driessen

HR Consultant

Angelique is een ervaren HR-professional en is sinds 2005 werkzaam als HR-consultant voor het MKB. Ze fungeert voor hen als HR-vraagbaak. Angelique kan ingeschakeld worden bij personeelsvraagstukken voor MKB en opdrachten die vragen om een backup.

 E-mail: info@nodumhrsolutions.nl      LinkedIn

Nodum HR Solutions

Als HR-specialisten van NODUM, exclusief verbonden aan ‘t AccountantHuis, zorgen wij er samen met u  voor dat uw organisatiedoelstellingen, door optimale inzet van medewerkers, behaald worden. Wij zijn oplossingsgericht en ontzorgen ondernemers op het gebied van onze specialiteit HR, zodat de ondernemer kan blijven doen waar hij goed in is. Wij hechten aan een uitstekend contact met de klant, zijn oprecht geïnteresseerd in wat hem/haar beweegt en zijn altijd transparant in onze doen en laten. De klant kan bij ons terecht voor alle HR-gerelateerde vraagstukken. Onze specialiteiten liggen op het terrein van (strategische) personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, organisatieveranderingen, ziekteverzuim & gezondheid, arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht en medewerkerstevredenheid. 
Kortom, samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw klant.

Wij zien uit naar onze samenwerking.

www.nodumhrsolutions.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten