Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Present Value

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:

Noordwest-Nederland en
Noordoost-Nederland

Present Value pand

Uw Corporate Finance specialisten voor
Noordwest en Noordoost-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Noordwest of Noordoost-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij corporate finance vraagstukken van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we een speciaal ledentarief.

Niek Baardemans RA

Niek Baardemans (1962) startte zijn carrière in 1983 in de accountancy. Een leerzame tijd, waar hij bij diverse bedrijven en instellingen een kijkje in de keuken kon nemen. Toch kwam hij tot de conclusie dat zijn toekomst niet in het openbare accountantsvak zou liggen. Na afronding van zijn RA-studie besloot hij daarom in 1991 over te stappen van Ernst & Young naar de Utrechtse Participatiemaatschappij (UPM). Bij UPM leerde hij in de praktijk het corporate finance vak. De "buy and build" strategie die kenmerkend was voor de UPM-filosofie, betekende dat jaarlijks een groot aantal fusie- en overnametrajecten werden uitgevoerd. Naast het feit dat deze trajecten hem veel leerden over de diverse aspecten daarvan, bouwde hij tegelijkertijd een omvangrijk netwerk op van financiers (banken, venture capitalists, informal investors) en adviseurs in de financiële wereld. Na 8 jaar UPM besloot Niek in 1999 zelfstandig verder te gaan als corporate finance adviseur. Sinds 2004 gebeurt dit onder de naam Present Value Corporate Finance in een samenwerking met Bertus Bove van Alterim.

Telefoon: 06 - 21 54 24 11      E-mail: baardemans@presentvalue.nl      LinkedIn

Bertus Bove RA RV

Bertus Bove was ruim 10 jaar werkzaam binnen de accountancy en vanuit deze rol vooral actief voor bedrijven in de middle market. Hij wisselde controle af met advisering op het gebied van fusies en overnames, financieel management en administratieve organisatie. Hij vervolgde zijn loopbaan als financieel directeur van een middelgrote onderneming binnen de bouwnijverheid. Hij was in deze tijd regelmatig betrokken bij overnames, samenwerkingen en start-ups. Ondertussen schoolde hij zich verder in business valuation en behaalde de graad van Registervaluator.
Bertus is mede-oprichter van Alterim (januari 1999), een adviesbureau dat zich richt op vraagstukken rond Finance & Control. Is als mede-ondernemer een prima sparringpartner voor DGA's en eindverantwoordelijk management. Uit dien hoofde raakte Bertus veel betrokken bij strategische beleidsvorming, reorganisatie, (her-)financiering en opvolgingsproblematiek. De toenemende betrokkenheid bij corporate finance vraagstukken vanuit de klantenkring van Alterim vroeg om een verdere specialisatie in deze dienstverlening. Present Value geeft hier nadere invulling aan.

Telefoon: 06 - 22 20 60 70      E-mail: bove@presentvalue.nl      LinkedIn

Present Value

Present Value Corporate Finance is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van fusies en overnames, bedrijfsopvolging, bedrijfswaarderingen en financieringsvraagstukken. Zij richten hun dienstverlening op kleine, middel en middelgrote bedrijven, veelal familiebedrijven.
Vanuit hun jarenlange ervaring op het gebied van corporate finance, zijn zij in staat hun opdrachtgevers een deskundige en professionele aanpak te bieden. Hun kracht ligt daarbij in de persoonlijke betrokkenheid, daadkracht en resultaatgerichtheid. De werkzaamheden worden altijd in nauw overleg met de opdrachtgever uitgevoerd. Zij werken nauw samen met de accountant van de opdrachtgever. Zij beseffen dat de zaken waar zij dagelijks mee bezig zijn, voor iemand die er voor het eerst mee te maken krijgt, zeer ingrijpend kunnen zijn. Denk aan de verkoop van het bedrijf dat iemand in vele jaren succesvol heeft opgebouwd, of aan de aankoop van een bedrijf met het doel om met een eigen visie er een succes van te maken. Denk ook aan de overdracht van een bedrijf aan de volgende generatie. Het zijn gebeurtenissen die, als ze al voorkomen in iemands leven, meestal eenmalig zijn. Te vaak komt het in de praktijk nog voor dat onvoldoende specialistische kennis, gevoegd bij het onderschatten van de emotionele aspecten die bij een dergelijk proces aan de orde kunnen zijn, leiden tot een teleurstellende uitkomst. Present Value wil dit voorkomen door er samen met de accountant een succes van te maken.

www.presentvalue.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten