Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio's:

Zuidoost-Nederland en Zuidwest-Nederland 

Uw salarisspecialisten voor
Zuidoost- en Zuidwest-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Zuidoost- of Zuidwest-Nederland dan is de onderstaande vakspecialist uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij salarisverwerking en salarisadvisering ten behoeve van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

John Hopstaken

John Hopstaken (1968) heeft na het behalen van zijn VWO diploma eerst zijn militaire dienstplicht met veel plezier vervuld. Na zijn diensttijd is hij gestart als assistent accountant bij een groot landelijk accountantskantoor.

Na het succesvol afronden van zijn MBA en SPD diploma en enkele jaren als assistent accountant te hebben gewerkt, heeft hij de overstap gemaakt naar het salarisvak. Op dit vakgebied heeft hij zijn opleiding Personeelsmanagement afgerond en enkele vakgerichte cursussen gevolgd. Bij diverse accountantskantoren is hij een aantal jaren teamleider van de salarisafdeling geweest.

In 2008 besloot hij voor zichzelf te beginnen om het vak verdere inhoud te geven. John heeft een voorliefde voor fiscaal vriendelijk belonen en de toepassing van de verschillende bestaande subsidies / premiekortingen.

Telefoon: 06 - 14772720    E-mail: johnhopstaken@salarishuys.nl       LinkedIn

 SalarisHuys Salarisverwerking & Advies

SalarisHuys is in 2008 ontstaan vanuit een jarenlange ervaring in de wereld van accountancy. SalarisHuys is een onafhankelijk kantoor met een oplossingsgerichte aanpak. Wij zijn betrokken bij alle aspecten die spelen bij het voeren van een salarisadministratie, van verwerken tot adviseren. Ook kunt u van SalarisHuys een pro-actieve benadering verwachten. Salaris- en personeelsadministratie en advisering is een sterk groeiend specialisme aan het worden, in de meest brede zin van het woord. Salarisverwerking is niet enkel een door de overheid opgelegde administratieve verplichting, maar de output geeft u ook veel inzicht in het sturen van uw personeelsbeleid. Wij geven onder andere advies op het gebied van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en maken bedrijfsreglementen op maat.

Inmiddels bestaat ons team uit 8 specialisten, en maken ruim 500 relaties en een kleine 20 accountants- en administratiekantoren gebruik van onze dienstverlening

 Kortom, samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw klant.

Wij zien uit naar onze samenwerking.

www.salarishuys.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten