Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Tax perience

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio's:

Zuidoost-Nederland en Zuidwest-Nederland

Taxperience Den Bosch

Uw fiscale partners voor Zuidoost- en Zuidwest- Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Zuidoost- of Zuidwest-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij fiscale vraagstukken van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Taxperience

Erik van Peursem (mr. B.J.P. van Peursem MBA)

Nationale VpB en IB-specialist voor familiebedrijven

Erik van Peursem (1969) is partner bij Taxperience. Hij studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg en werkte onder andere bij PwC en BakerTillyBerk. Hij is een generalist op fiscaal gebied, waarbij hij zijn kennis op het gebied van vennootschaps- en inkomstenbelasting, estate planning en bedrijfsopvolging met name toepast bij familiebedrijven.

Telefoon: 06 - 83 944 351    E-mail: erik@taxperience.nl   LinkedIn

Diederik Hauser (drs. D.R. Hauser)

Nationale en internationale vennootschapsbelasting

Diederik (1977) is partner bij Taxperience. Hij  studeerde fiscale economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en startte zijn carrière op de internationale fiscale praktijk van EY. Hij bedient een brede portefeuille aan nationale en internationale ondernemingen en haalt voldoening uit het vinden van kwalitatief hoogwaardige creatieve oplossingen die praktisch goed uitvoerbaar zijn voor het optimaliseren van de belastingpositie. Hij heeft ruime ervaring met acquisitiestructuren, internationale fiscale planning, implementatie van de innovatiebox en transfer pricing. Hij is veelvuldig betrokken bij het afsluiten van Advance Tax Rulings en Advance Pricing Agreements met het rulingteam. 

Telefoon: 06 - 31 935 662     E-mail: diederik@taxperience.nl     LinkedIn

Tax perience

Arno van Houtum (mr. A van Houtum)

Nationale en internationale vennootschapsbelasting

Arno van Houtum is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft ervaring in de internationale vennootschapsbelasting met een focus op Consumer Business, Automotive en Transport. Daarnaast heeft hij een voorliefde voor de Offshore en Trading sector.  Bij Taxperience is Arno met name gespecialiseerd in de directe belastingen in het MKB+ segment, maar heeft een brede interesse in de bedrijfsvoering van zijn cliënten waardoor hij ook de andere belastingsoorten regelmatig voorbij ziet komen. De praktische implementatie van zijn advisering, voor mens en in de organisatie vindt Arno erg belangrijk. Te vaak blijkt dat door een gebrekkig draagvlak of een foutieve uitvoering van fiscale planning bedrijven worden geconfronteerd met problemen in een later stadium. 

Telefoon: 06 -  46 740 058     E-mail: arno@taxperience.nl     LinkedIn

Tax perience

Josine Vos (J.A.E. Vos Msc)

Belastingadviseur op het gebied van transfer pricing en directe belastingen

Josine Vos (1982) studeerde Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam,die zij heeft afgerond in 2009. In 2006 startte zij bij Deloitte in Amsterdam en heeft hier de eerste vijf jaar ervaring op gedaan in zowel de aangiftepraktijk als in de nationale- en internationale adviespraktijk. In 2011 stapte Josine over naar het Transfer Pricing team van Deloitte. Josine werkt sinds december 2014  bij Taxperience als belastingadviseur, waar haar focus ligt op het adviseren van zowel nationale als internationale bedrijven op het gebied transfer pricing en directie belastingen, zoals transfer pricing documentatie en transfer pricing adjustments en het sluiten APA’s en innovatiebox rulings.

 Telefoon: 06 - 21243903    E-mail: josine@taxperience.nl     LinkedIn

Taxperience

Eric van Noorloos (drs. E.J. van Noorloos)

BTW specialist 

Eric van Noorloos is sinds 2008 actief als btw-adviseur. In het kader van zijn adviseurschap heeft hij zich breed georiënteerd op het gebied van de btw en douane. Als btw-specialist adviseert Eric ondernemers in zowel de profit als non-profit sector, nationaal en internationaal. Hij heeft praktische ervaring in advisering op het gebied van o.a. (inter-)nationale transacties, het uitvoeren van due diligence onderzoeken, het begeleiden van controles van de Belastingdienst, het uitvoeren van btw (quick)scans en  het opstellen en implementeren van een Tax Control Framework in het kader van Horizontaal Toezicht. Daarnaast heeft Eric ervaring in het geven van trainingen en/of workshops voor btw en douane. 

Telefoon: 06 - 51 851 845    E-mail: eric@taxperience.nl    LinkedIn

Taxperience Belastingadviseurs

Een belastingadviseur die de juiste link weet te leggen, bijvoorbeeld tussen een bedrijfsvoering en fiscale regels of tussen een persoonlijke situatie en een optimale fiscale positie. Een belastingadviseur die zich ervan bewust is dat een standaard antwoord zelden de beste oplossing vormt. Iemand die het zich eigen heeft gemaakt om advies te verlenen met een maximaal rendement. Een belastingadviseur die op meerdere vlakken inzetbaar is: creatief, effectief en, meest primair, altijd met oog voor het belang van de cliënt. Een adviseur met wie je snel, accuraat en via korte lijnen kan communiceren. Deze eigenschappen zijn bepalend voor de aanpak van Taxperience, dìt is wat Taxperience verstaat onder 'Taxperience your Taxes'.

www.taxperience.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten