Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Te Biesebeek

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:
Noordwest-Nederland

Uw specialist op het gebied van civiel juridische advisering en advocatuur voor Noordwest-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Noordwest-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij civiel juridische vraagstukken of bij procedures voor uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Dinant te Biesebeek

Dinant te Biesebeek

In 1989 startte Dinant te Biesebeek zijn eigen praktijk, welke is uitgegroeid tot een praktijk met meerdere advocaten en ondersteuning. Dinant is breed gespecialiseerd in o.a. ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, bouwrecht, mededingingsrecht en agrarisch recht. Dinant heeft ervaring in processen waarin hij de gemeenschappelijke belangen van een groot aantal opdrachtgevers behartigt. Zo heeft hij meer dan 50-taxiondernemingen bijgestaan in een proces tegen een verzekeringsmaatschappij, de belangen van een groot aantal partijen inzake de kwaliteitsborgingssystematiek in de zuivelsector behartigd en de belangen van meer dan 100-melkveehouders in een proces tegen een zuivelcoöperatie gediend. Processen die telkens met een positief resultaat zijn afgerond.

Telefoon: 038 - 422 30 20     E-mail: tebiesebeek@tebiesebeek.nl     LinkedIn

Harbert ter Horst

Harbert ter Horst is sinds 2003 werkzaam in de advocatuur. Hij is mede eigenaar van Te Biesebeek Advocaten en lid van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten. “Meedenken en ontzorgen” zijn kerntaken van Harbert. Zijn werkwijze: het niet mooier maken dan het is, praktisch handelen en altijd op zoek naar de snelste en voordeligste oplossing. Het belang van de klant staat hierbij voorop. Harbert is gespecialiseerd in het contractenrecht (algemeen verbintenissenrecht), ondernemingsrecht, insolventierecht en het arbitrage- en procesrecht. Hij adviseert bij het opstellen van overeenkomsten en hij spreekt partijen aan op nakoming van gemaakte afspraken. Harbert heeft ruime ervaring in procedures waar discussies over de uitleg, nakoming, opzegging en/of ontbinding van overeenkomsten centraal staan.

Vanwege zijn specialisme op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht is Harbert de advocaat bij uitstek om cliënten te adviseren bij overnames en saneringen.

Telefoon: 038 - 422 30 20     E-mail: terhorst@tebiesebeek.nl     LinkedIn

Te Biesebeek Advocaten

Als specialisten van Te Biesebeek Advocaten, exclusief verbonden aan ‘t AccountantHuis, zijn wij met recht de partij. 

Bij Biesebeek Advocaten werken vijf advocaten in uiteenlopende rechtsgebieden zoals agrarisch recht, huurrecht, arbeidsrecht, insolventierecht en ondernemingsrecht. Ze begeleiden u efficiënt en effectief in elk soort gerechtelijke procedure, van particulier tot zakelijk. De hoogwaardige dienstverlening van Te Biesebeek Advocaten is geen overbodige luxe in tijden waarin steeds vaker juridisch wordt geclaimd. Onze advocaten zijn er bovendien op getraind om juridische procedures juist te voorkomen. Dit scheelt u geld, tijd en ergernis. 

Kortom, samen met u willen wij een bijdrage leveren aan de continuïteit van uw praktijk.

Wij zien uit naar onze samenwerking.

www.tebiesebeek.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten