Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Van de Ven Accountants/Adviseurs

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:
Zuidoost-Nederland

Pand Van de Ven Accountants/Adviseurs

Uw Audit & Assurance specialisten voor
Zuidoost-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Zuidoost-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij audit & asscurancewerkzaamheden voor uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Jack Biemans Van de Ven Accountants/Adviseurs

Jack Biemans

Mijn naam is Jack Biemans (1962). Na de HEAO-BE heb ik de opleiding tot Registeraccountant in 1992 succesvol afgerond. 
Vanaf begin 1992 ben ik werkzaam bij Van de Ven Accountants | Adviseurs en van 1995 als vennoot. In deze hoedanigheid betrokken bij alle facetten van een modern accountant- en advieskantoor. Wij bedienen hierbij een zeer divers scala aan cliënten en branches.
Van de Ven accountants | Adviseurs beschikt sinds de invoering van de vergunningplicht voor de wettelijke controles in 2008 over de door de AFM afgegeven vergunning voor het verrichten van wettelijke controles.
Als extern/tekenend accountant ben ik actief betrokken bij diverse controleopdrachten. Deze controleopdrachten worden in een enthousiast team van medewerkers uitgevoerd, waarbij de aanpak steeds naar de nieuwste inzichten wordt ingericht. Op deze wijze bereiken we een optimaal resultaat voor onze cliënten en zijn de resultaten van toegevoegde waarde voor de diverse bedrijfsprocessen bij onze cliënten.

Telefoon:  0413 - 49 11 09     E-mail: jack@vdven.nl      LinkedIn

Frank Bax

Mijn naam is Frank Bax, geboren op 13 augustus 1965. Sinds de afronding in 1988 van mijn studie HEAO-BE aan de Fontys Hoge Scholen te Eindhoven ben ik werkzaam in de accountancy. Begin 1997 heb ik de opleiding tot Accountant Administratieconsulent (AA) met certificerende bevoegdheid afgerond bij de Novaa.
Vanaf 1997 ben ik werkzaam bij Van de Ven Accountants | Adviseurs, sinds 2005 als vennoot. Sinds de start van mijn werkzaamheden bij Van de Ven Accountants | Adviseurs ben ik als tekenend accountant betrokken bij de controleopdrachten van diverse cliënten. Variërend van automobielbedrijven, bouwondernemingen, handelsondernemingen en productiebedrijven tot fonds wervende instellingen. Een breed scala aan cliënten die wij bedienen met een team toegewijde medewerkers gebruikmakend van alle moderne hulpmiddelen.

Telefoon: 0413 - 49 11 07      E-mail:  frank@vdven.nl    LinkedIn

Van de Ven Audit & Assurance specialisten

Als audit & assurance-specialisten van Van de Ven, exclusief verbonden aan ‘t AccountantHuis, respecteren vanzelfsprekend de vaak langdurige relatie die u als accountantskantoor heeft met uw klant. Wij zijn ons ook zeer bewust van de vertrouwensposities die wij hebben en u kunt ervan verzekerd zijn, dat wij deze positie niet zullen beschamen. Integriteit en moraliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Met andere woorden: u moet altijd volledig op ons kunnen vertrouwen.

Als verlengstuk van uw accountantspraktijk voeren wij onze controlewerkzaamheden onafhankelijk uit. Werkzaamheden op het gebied van de wettelijke of vrijwillige controle. Maar ook voor beoordelingsopdrachten, subsidieverklaringen of het uitvoeren van bijzondere controleopdrachten kunt u bij ons terecht. Wij begrijpen dat voor sommige accountantskantoren het uitbesteden van assurance-opdrachten een lastige keuze is, maar het heeft ook voordelen. Zo wordt uw functie als accountant-adviseur in relatie tot uw klant krachtiger, in een samenwerking met een onafhankelijke betrouwbare partij die de assurance-opdracht voor uw klant uitvoert. Uw adviesfunctie in deze samenwerking is voor de klant helderer: u bent zijn adviseur, waar hij -de ondernemer- met al zijn ondernemingsvraagstukken terecht kan. En dus ook als het gaat om assurance-opdrachten.

Kortom, samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw klant.

Wij zien uit naar onze samenwerking.

www.vdven.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten