Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Van Noort Gassler

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor de regio:

Zuidwest-Nederland

Van Noort Gassler Rotterdam

Uw Audit & Assurance specialisten voor
Zuidwest-Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Zuidwest-Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij audit & assurancewerkzaamheden ten behoeve van uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

drs. E. (Edwin) Mafficioli del Castelletto RA RPP

Ruim 17 jaar ben ik werkzaam in de accountancy. Sinds 2010 ben ik kantoordirecteur van de Rotterdamse vestiging van de accountantsorganisatie Van Noort Gassler & Co. en sinds vier jaar geef ik leiding aan de controlepraktijk van de gehele organisatie. Ik heb ruime ervaring in de controle van nationale en grote internationale ondernemingen en ben zodoende zeer bekend met de toepassing van IFRS. Mijn expertise ligt ook op het vlak van de controle van MKB-ondernemingen en non-for-profit instellingen. Voorts heb ik ruime ervaring met alle voor de MKB-relevante assurance-opdrachten. Naast registeraccountant ben ik tevens specialist op het gebied van Payroll Accounting.

Telefoon: 010 -  42 02 717     E-mail: edwin@noortgassler.nl      LinkedIn

Laurens Nijssen van Noort Gassler

mr. drs. L.M. (Laurens) Nijssen  RB

Vanaf 2011 ben ik werkzaam bij Van Noort Gassler & Co. Als controleleider ben ik betrokken bij (wettelijke) jaarrekeningcontroles. In deze hoedanigheid bedien ik een divers klantenpakket, van for-profit organisaties tot non-profit organisaties en van lokale MKB-ondernemingen tot internationale concerns. Momenteel  zit ik in de laatste fase van de opleiding tot Registeraccountant. De kern van mijn werkzaamheden heeft betrekking op het MKB. Naast mijn werkzaamheden als controleleider ben ik ruim 8 jaar werkzaam als fiscalist en civilist. Ik ben van mening dat deze multidisciplinaire achtergrond van grote meerwaarde is voor de jaarrekeningcontrole.

Telefoon: 010 - 42 02 717      E-mail: laurens@noortgassler.nl    LinkedIn

drs. R. (Ronald) van Dijck (RA)

Ik ben een teamplayer die altijd gaat voor het best mogelijke resultaat. Ik vind het belangrijk om de mensen achter de cijfers te leren kennen en ik ben graag de gespreks- en sparringpartner van de klant. Met mijn gezonde kritische blik en een luisterend oor handel ik proactief. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de accountancy. Deze ervaring zet ik ook in in de assurancepraktijk. Zo bedien ik diverse branches waaronder financiële dienstverlening, bouw, gezondheidszorg, agrarisch, detachering, onroerend goed, IT en de goede doelensector. Het soort bedrijven waar ik voor werk is divers: familiebedrijven, midden- en kleinbedrijven, stichtingen en private equity.

Telefoon:  06 - 13 71 21 66     E-mail: r.vandijck@noortgassler.nl    LinkedIn

Van Noort Gassler & Co Audit & Assurance specialisten

Als audit & assurance-specialisten van Van Noort Gassler & Co, exclusief verbonden aan ‘t AccountantHuis, respecteren wij vanzelfsprekend de vaak langdurige relatie die u als accountantskantoor heeft met uw klant. Wij zijn ons ook zeer bewust van de vertrouwensposities die wij hebben en u kunt ervan verzekerd zijn, dat wij deze positie niet zullen beschamen. Integriteit en moraliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Met andere woorden: u moet altijd volledig op ons kunnen vertrouwen.

Als verlengstuk van uw accountantspraktijk voeren wij onze controlewerkzaamheden onafhankelijk uit. Werkzaamheden op het gebied van de wettelijke of vrijwillige controle. Maar ook voor beoordelingsopdrachten, subsidieverklaringen of het uitvoeren van bijzondere controleopdrachten kunt u bij ons terecht. Wij begrijpen dat voor sommige accountantskantoren het uitbesteden van assurance-opdrachten een lastige keuze is, maar het heeft ook voordelen. Zo wordt uw functie als accountant-adviseur in relatie tot uw klant krachtiger, in een samenwerking met een onafhankelijke betrouwbare partij die de assurance-opdracht voor uw klant uitvoert. Uw adviesfunctie in deze samenwerking is voor de klant helderer: u bent zijn adviseur, waar hij -de ondernemer- met al zijn ondernemingsvraagstukken terecht kan. En dus ook als het gaat om assurance-opdrachten.

Kortom, samen met u willen ook wij een bijdrage leveren aan een op continuïteit gebaseerde relatie tussen u en uw klant.

Wij zien uit naar onze samenwerking.

www.noortgassler.nl

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten