Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

VMB logo

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor 

 geheel Nederland

VMB pand

Uw beveiligingsspecialist voor
 geheel Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis dan zijn de onderstaande personen uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij beveiligingsvraagstukken voor uw eigen organisatie of die van uw klant.

Oscar Tieman, directeur/eigenaar

Oscar Tieman (1975) is Directeur/ Eigenaar bij VMB Security & Services B.V., waarbij hij het strategische beleid bepaalt in samenwerking met zijn compagnon Robert Hasperhoven mede Directeur/ Eigenaar van VMB Security & Services. Hij is sinds 1995 werkzaam in de beveiligingsbranche. Naast zijn werk binnen VMB is hij sinds 2013 ook MKB vertegenwoordiger voor De Nederlandse Veiligheidsbranche, die 90% van Particuliere Beveiligingsbranche vertegenwoordigt.

Telefoon: 020 – 760 83 70 of 030 - 760 35 55     E-mail: otieman@vmb-security.eu     LinkedIn

Leon Baijens

Leon Baijens (1963) is General Manager bij VMB Security & Services B.V., waarbij hij deel uitmaakt van het strategische management. Hij is sinds 1982 werkzaam in de beveiligingsbranche. Zijn management ervaring heeft hij opgedaan in de beveiliging sinds 1989. Leon is gestart in het operationele management bij MKB-bedrijven, maar ook bij een grote particuliere beveiligingsonderneming/facilitair dienstverlener. Naast de operationele aansturing en advisering bij veiligheid issues, heeft hij ook de nodige ervaring ten behoeve van diverse tactisch gerelateerde zaken. De huidige rol en taakstelling maakt hem verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie. 

Telefoon: 020 – 760 83 70 of 030 - 760 35 55     E-mail: lbaijens@vmb-security.eu      LinkedIn                                  

VMB Stella Timmer

Stella Timmer

Stella Timmer (1970) is Commercieel/ Operationeel Manager bij VMB Security & Services B.V., waarbij zij binnen het operationele beleid het aspect hospitality essentieel vorm geeft. Zij is sinds 1994 in allerlei hospitality gerelateerde organisaties actief. Op het commerciële vlak heeft zij de taak om de uitvoering van de werkzaamheden kwalitatief goed af te stemmen op de wensen van de opdrachtgevers. Naast haar basistaken binnen VMB, is zij ook verantwoordelijk voor de website en andere social media kanalen.

Telefoon: 020 – 7608370 of 030 - 7603555    E-mail: stimmer@vmb-security.eu     LinkedIn

VMB Security & Services en VMT Security Systems

Ooit zijn de directeuren van VMB begonnen als beveiligingsbeambten. In 2003 hebben zij hun eigen beveiligingsbedrijf opgericht en uitgebouwd. Hun passie voor het beveiligingsvak heeft geleid tot het succes van VMB Security & Services. Met inmiddels ruim 150 man in dienst én een breed scala aan technische beveiligingsoplossingen, ondergebracht in VMT Security Systems, is VMB een écht allround beveiligingsbedrijf geworden. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan en insteekt op langdurige relaties. Oplossingsgericht en betrouwbaar zijn sleutelbegrippen voor ons bedrijf. VMB en VMT werken beide landelijk.

www.vmb-security.eu

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten