Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Exclusief partner van
't AccountantHuis voor Nederland

Uw specialist op het gebied van sales en new business in heel Nederland

Bent u lid van ’t AccountantHuis en als accountantskantoor gevestigd in Nederland dan zijn de onderstaande vakspecialisten uw aanspreekpunt om te klankborden of in te schakelen bij sales- of acquisitievraagstukken voor uw eigen organisatie of voor uw klant.
Vanzelfsprekend hanteren we voor leden een speciaal ledentarief.

Rob Molenaar Windrecht

Rob Molenaar

Rob Molenaar, new businessspecialist en als eigenaar van Windrecht verantwoordelijk voor het begeleiden van zakelijk dienstverleners op het gebied van new business en sales. Na mijn studie natuurkunde ben ik de commercie ingerold en na enkele jaren ervaring in 2012 een eigen organisatie gestart om zakelijk dienstverleners te ondersteunen in het verkrijgen van nieuwe klanten. Wij leggen ons toe op het helpen van zakelijk dienstverleners op het vlak van sales en acquisitie en hebben ruime ervaring in accountancy, belastingadvies, arbeidsbemiddeling, organisatieadviesbureaus, consultancy en IT.

Telefoon: 071 - 26 00 06 50     E-mail: r.molenaar@windrecht.com      LinkedIn

Windrecht voor sales- of acquisitievraagstukken

Windrecht is als exclusief partner van ’t AccountantHuis het verlengstuk van uw organisatie of van uw klant. Wij zijn gestart in 2012, sterk groeiende, en gespecialiseerd op het gebied new business, sales en leadgeneratie. Of het nu gaat om het structureel vullen van de agenda’s van een commercieel team, het aanboren van nieuwe markten of het leggen van new businesscontacten op hoog niveau, Windrecht is met ongeveer 15 hoogopgeleide professionals uw partner als het gaat om het uitbreiden van uw klantenkring met als basis het plegen van telefonische acquisitie. Naast telefonische acquisitie helpt Windrecht haar opdrachtgevers ook bij het verzilveren van deze new businessafspraken door middel van training, coaching, advies en het implementeren van een goed werkend relatiebeheersysteem.
Elk contactmoment met een potentiële klant is van groot belang. Daar gaan wij met grootst mogelijke zorgvuldigheid mee om. We houden de lijnen kort en bepalen samen met u welke vorm van ondersteuning u wenst. Met het uiteindelijke resultaat: het opbouwen van een goede en langdurige relatie met uw klanten.

 

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten