Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Houtblokken1

Bambook: een uniek uitwisbaar notitieboek

Eigen gebruik
Bambook is een handig maar vooral duurzaam hulpmiddel op uw kantoor. In essentie is het de combinatie van twee producten: het whiteboard en het schrift. De pagina’s zijn zo bewerkt dat ze volledig uitwisbaar zijn. U kunt dus uw schrift keer op keer hergebruiken. Om ervoor te zorgen dat uw aantekeningen nooit verloren gaan, heeft Bambook bovendien een eigen applicatie gemaakt, die u kunt downloaden met uw smartphone. Daarmee kunt u uw notities digitaal opslaan, in bijvoorbeeld uw klantdossier of medewerkersdossier.
De dagelijkse papierverspilling van (korte) aantekeningen zoals to-do’s, notulen en schetsen wordt zo met het Bambookschrift tot een minimum gereduceerd. Nooit meer aantekeningen doorkrassen of hele pagina’s met schetsen eruit scheuren. Met de uitwisbare pagina’s van het Bambookschrift heeft u altijd uw eigen whiteboard bij de hand. Met de 'gum' op de stift maakt u gemakkelijk kleine aanpassingen. Voor het grote gumwerk gebruikt u gewoon een vochtige doek. Het is dus het laatste schrift dat u nodig hebt! Als de 20 pagina’s vol zijn, veegt u het schrift gewoon leeg en is het weer als ‘nieuw’. 

Relatiegeschenk
Bambook kunt u ook inzetten als een duurzaam innovatief relatiegeschenk. Het geeft uw bedrijfsimago een boost en de ontvanger verblijdt u met iets totaal nieuws! Een geschenk dat iedereen meer zal bij blijven dan het doosje wijn of de taart. Het Bambookschrift is niet alleen leuk om weg te geven of te krijgen, maar ook functioneel in elke werkomgeving. Bovendien kunt u het Bambookschrift geheel in uw eigen huisstijl personaliseren. De voor- en achterkant zijn volledig zelf te ontwerpen.

Bambook: te verkrijgen in 3 formaten

Formaat A4 – Voor wie veel schrijft of schetst en geniet van veel ruimte
Formaat A5 – Ideaal om mee te nemen tijdens gesprekken of schetsen én
                         handzaam
Formaat A6 – De dummie. Voor de to do’s en kleine aantekeningen of schetsen

Bambook: 3 soorten pagina's

Volledig blanco         – Voor wie veel schetst en tekent
Volledig gelinieerd   – Voor wie hoofdzakelijk schrijft
De combi                   – Voor hen die schrijven en schetsen. De linkerpagina is
                                       blanco, de rechterpagina gelinieerd.

Bambook: volledig uitwisbaar

Het Bambookschrift is volledig uitwisbaar. Kleine veranderingen kunt u uitwissen met de de achterkant van de bijgeleverde 'pen'. Uitwissen van hele pagina's kunt u met een vochtige doek doen.

Bambook Pennen

Bambook: verschillende stiften

Een Bambookstift is niet zomaar een stift. Deze speciale stift van Staedtler is ideaal voor gebruik in het Bambook. Op de stift zit een gum waar u gemakkelijk kleine aanpassingen mee kunt maken. U heeft de keuze uit verschillende kleuren.

Bambook App

Bambook App: digitaal archiveren

Download de Bambook App op uw smartphone en uw kunt uw aantekeningen, notities, of to do lijstjes digitaal archiveren. Direct in uw klantdossier of medewerkersdossier.

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten