Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Lid worden voor leden Facilitaire Groep

Van een unieke ondernemende coöperatieve vereniging Van & Voor MKB Accountants.

Uw voordelen op een rij:

Door deel uit te maken van de Facilitaire Groep en daarmee ook lid te worden van ‘t AccountantHuis bereikt u een grote en interessante zakelijke doelgroep: 3.500 van de in totaal 4.000 accountantskantoren in Nederland. Accountantskantoren in de omvang van 1 tot ongeveer 30 à 40 medewerkers.

Facilitaire dienstverlening richt zich vooral op de ondersteuning van de eigen bedrijfsvoering van het accountantskantoor. ’t AccountantHuis heeft hiervoor een Facilitaire Groep samengesteld van verschillende gespecialiseerde faciliterende organisaties. U als mogelijk deelnemer van deze Facilitaire Groep bent dit op basis van exclusiviteit voor een bepaalde regio. Nederland is daarvoor opgedeeld in 4 regio’s: Noordwest, Zuidwest, Noordoost en Zuidoost. Als geselecteerd partner van de Facilitaire Groep bouwt u een hechte en exclusieve relatie op met diverse regionale MKB accountants.

Bent u deelnemer van deze Groep dan bent u tevens individueel lid van de coöperatie en als Facilitaire Groep vertegenwoordigd in het bestuur van de coöperatie.
U betaalt als deelnemer/lid van de Facilitaire Groep een eenmalige fee voor regio-exclusiviteit en jaarlijks een lidmaatschapscontributie van
€ 1.000. Deze lidmaatschapsbijdrage is een bijdrage voor verschillende organisatorische en marketing & communicatie activiteiten die ’t AccountantHuis gedurende het jaar onderneemt, om de producten of dienstverlening bij accountancy Nederland voor het voetlicht te brengen.

Hebben wij uw interesse gewekt, neem dan via onderstaande button contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook telefonisch of per mail bereiken: T: 085 - 04 38 490 of secretariaat@accountanthuis.nl.

neem contact op

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten