Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Lid worden leden Vaktechnisch DienstenCentrum

Van een unieke ondernemende coöperatieve vereniging Van & Voor MKB Accountants.

Uw voordelen op een rij:

Door deel uit te maken van ons Vaktechnische DienstenCentrum en daarmee ook lid te worden van 
‘t AccountantHuis bereikt u een grote en interessante zakelijke doelgroep: 3.500 van de in totaal 4.000 accountantskantoren in Nederland. Accountantskantoren in de omvang van 1 tot ongeveer 30 à 40 medewerkers.

Vanuit een landelijk dekkend Vaktechnisch DienstenCentrum met hoog gekwalificeerde specialisten ondersteunt u de MKB accountant in zijn vaktechnische relatie met zijn klanten. U als mogelijk deelnemer van het Vaktechnisch DienstenCentrum bent dit op basis van exclusiviteit voor een bepaalde regio. Nederland is daarvoor opgedeeld in 4 regio’s: Noordwest, Zuidwest, Noordoost en Zuidoost. Zo kunnen MKB accountants direct beschikken over een groot aantal vakspecialisten, vanuit een brede range aan disciplines. Het verbetert hun marktpositie, in het bijzonder als bedrijfskundig adviseur. En u als exclusief regiopartner in het Vaktechnisch DienstenCentrum bouwt daarmee een hechte en exclusieve vaktechnische relatie op met diverse regionale MKB accountants.

Bent u deelnemer van dit Vaktechnisch DienstenCentrum dan bent u tevens individueel lid van de coöperatie en als groep vertegenwoordigd in het bestuur van de coöperatie.
U betaalt als deelnemer/lid van het Vaktechnisch DienstenCentrum een eenmalige fee voor regio-exclusiviteit en jaarlijks een lidmaatschapscontributie van € 1.000. Deze lidmaatschapsbijdrage is een bijdrage voor verschillende organisatorische en marketing & communicatie activiteiten die 
’t AccountantHuis gedurende het jaar onderneemt, om de dienstverlening bij accountancy Nederland voor het voetlicht te brengen.

Hebben wij uw interesse gewekt, neem dan via onderstaande button contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook telefonisch of per mail bereiken: T: 085 - 04 38 490 of secretariaat@accountanthuis.nl.

neem contact op

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten