Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Nadere Voorschriften KwaliteitsSystemen

De implementatie van de Nadere Voorschriften KwaliteitsSystemen (NVKS) heeft bij verschillende accountantskantoren al de nodige hoofdbrekens opgeleverd. Bijvoorbeeld bij het beschrijven van hun kwaliteitsambitie: de kwaliteit die de accountantseenheid nastreeft. Of bij het formuleren van het kwaliteitsbeleid: de vertaalslag van de kwaliteitsambitie in meetbare doelstellingen, of bij de kwaliteitsbeheersing: het geheel van maatregelen en procedures, gericht op het realiseren van de geformuleerde meetbare doelstellingen op kantoor- en dossierniveau. En natuurlijk ook over de kwaliteits(waar)borging. 

Kortom, hier ligt een taak voor onze coöperatie:

·         leden op een praktische wijze en uiteraard volgens de wet- en regelgeving ondersteunen bij de uitleg, opzet, werkwijze en implementatie van de NVKS. 

We hebben hiervoor een stappenplan ontwikkeld dat we samen met u kunnen doornemen. U krijgt uitleg bij de verschillende vereisten, afhankelijk van het regime waartoe uw kantoor behoort: het verlichte regime, het verzwaarde verlichte regime of het normale regime. Na ons bezoek bent u niet alleen op de hoogte, maar u heeft tevens een grotendeels uitgewerkt plan ter implementatie. 

Onze begeleiding wordt uitsluitend uitgevoerd door accountants vaktechniek van ’t AccountantHuis, die overigens allen toetser zijn bij de NBA.

Wilt u meer weten hoe wij uw kantoor kunnen ondersteunen, neem dan contact met ons op per e-mail vaktechniek@accountanthuis.nl of telefoon 085 – 04 38 490 en vraag naar Peter-Paul Cornielje of Ferenc Tieman.

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten