Een ondernemende coöperatieve vereniging
Van & Voor MKB Accountants

Ondernemen geeft weer positieve energie

Een concreet plan dat resultaat garandeert
Als accountant/ondernemer kunt u de wind behoorlijk tegen hebben. Bijvoorbeeld wanneer uw omzet of resultaat achterblijft. Of door concurrentie die steeds sterker wordt, in een markt die redelijk snel verandert. Al deze zaken hebben niet alleen hun invloed op uw interne organisatie, maar ze beïnvloeden ook uw plezier in ondernemen. U ziet wel dat het anders moet, maar de marsroute ernaar toe is niet altijd even helder.
Allemaal situaties waarin u wel wat hulp kunt gebruiken. En dat is nu precies één van onze coöperatieve verenigingstaken: onze leden ondersteunen bij hun eigen bedrijfsvoering. Wij, van ’t AccountantHuis, maken samen met u een grondige analyse van uw situatie, waarin we het (terugkrijgen van) enthousiasme in ondernemen centraal zetten. Verwacht geen softe heelings, maar een samenwerking waarin we toewerken naar een concreet businessplan, met heldere doelen en een duidelijke strategie. Met een uiteindelijk resultaat waarmee u vervolgens volop vooruit kunt. Bovendien geeft het uw ondernemerschap weer een positieve impuls. 

In 3 stappen en een korte doorlooptijd leveren we samen met u een concreet plan op, waarmee u direct aan de slag kan.

De 3 stappen

·         In stap 1 brengen we samen met u de feitelijke situatie in kaart;
·         In stap 2 gaan we met u in gesprek om erachter te komen wat uw persoonlijke motieven zijn, uw drijfveren en competenties;
·         En in stap 3 bepalen we samen met u een nieuwe of vernieuwde focus, een vernieuwde missie en visie, doelstellingen en strategie. Dit vertalen we door naar een helder Plan van Aanpak. 

Leden van ’t AccountantHuis betalen voor deze dienstverlening een speciale ledenprijs.  

Eventuele vervolgstappen

’t AccountantHuis kan u waar nodig assisteren bij de verdere uitvoering van het plan.

Contactgegevens

Sleutelbloemstraat 8
7322 AG APELDOORN
Telefoon: 085 - 04 38 490
secretariaat@accountanthuis.nl

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacystatement
Cookieverklaring

Sponsor

't AccountantHuis is sponsor van Natuurmonumenten